Milyenek lettek a körmeim? (kép lent. )
2013. máj. 4. 21:56
12/18 anonim válasza:
13/18 anonim válasza:
utolsó ,más egy profi mint aki csak otthon magànak csinálja,de én a kettő közt nem látok különbséget..szerintem,nagyon szép, izléses,nem túl csicsás, nekem nagyon tetszik. :)
14/18 anonim válasza:
Hááát.. Legalább akkor a tényleges végeredményt töltötted volna fel. Bár, én festés közben sem szoktam ilyen placsnikat hagyni a körömágyamon. Gyakorolj sokat! Az ötlet maga nem rossz, próbáld ki majd 3 színnel is a leopárdmintát:).
15/18 anonim válasza:
Hát, kedves 13-as, ha nem látsz különbséget, akkor nagy gondok vannak a szemeiddel, vagy a szépérzékeddel.
Elég sok embert ismerek, akik otthon lakkoznak, mind megtanult. Nem olyan ördöngösség ez amúgy. Nem kell hozzá végzett körmösnek sem lenni.
16/18 anonim válasza:
Ott rontják el sokan a lakkozást, hogy csak gyorsan felkeni a körmére és kész. Pedig fontos, hogy legyen elég fény, és stabilan tudjon mindkét kéz támaszkodni. Ráadásul nem árt előkészíteni a körmöt, tehát megmosni a kezet, szárazra törölni, előtte egy manikűr sem árt.Nem lehet levegőben lakkozni. Én magamnak szoktam lakkozni, és sosem ilyen randa. Akárhogy nézem, ez egy összecsapott munka.
17/18 anonim válasza:
Nagyon jó!
Amúgy a bőrről száradás után könnyen lepereg a festék.
18/18 anonim válasza:
15-ös nem ugy értem ,mármint ha leszedi a körömágyrol,akkor nyilván nem lenne különbség, de attol is függ hogy miota lakkozza a körmét,mert még nem tanulta meg hogy hogy kell,de nem kell mindenkinek,mert ha körülötte leszedi szépen ,akkor meg mindegy,hogy mennire tud lakkozni,ha a végeredmény szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!