Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyenek lettek a körmeim?...

Milyenek lettek a körmeim? (kép lent. )

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek?:)

[link]

[link]

2013. máj. 4. 21:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
30%
na, és ezt sem én mondtam :D
2013. máj. 4. 22:33
 12/18 anonim ***** válasza:
19%

Majd ha így lakkozol legalább, akkor mutogasd. Hidd el, nekik nem azért ilyen, mert letörölték a bőrről, hanem azért, mert tudnak lakkozni:

[link]

[link]

2013. máj. 4. 22:39
 13/18 anonim ***** válasza:
55%
utolsó ,más egy profi mint aki csak otthon magànak csinálja,de én a kettő közt nem látok különbséget..szerintem,nagyon szép, izléses,nem túl csicsás, nekem nagyon tetszik. :)
2013. máj. 4. 22:47
 14/18 anonim ***** válasza:
51%
Hááát.. Legalább akkor a tényleges végeredményt töltötted volna fel. Bár, én festés közben sem szoktam ilyen placsnikat hagyni a körömágyamon. Gyakorolj sokat! Az ötlet maga nem rossz, próbáld ki majd 3 színnel is a leopárdmintát:).
2013. máj. 4. 22:52
 15/18 anonim ***** válasza:
19%

Hát, kedves 13-as, ha nem látsz különbséget, akkor nagy gondok vannak a szemeiddel, vagy a szépérzékeddel.

Elég sok embert ismerek, akik otthon lakkoznak, mind megtanult. Nem olyan ördöngösség ez amúgy. Nem kell hozzá végzett körmösnek sem lenni.

2013. máj. 4. 22:56
 16/18 anonim ***** válasza:
61%
Ott rontják el sokan a lakkozást, hogy csak gyorsan felkeni a körmére és kész. Pedig fontos, hogy legyen elég fény, és stabilan tudjon mindkét kéz támaszkodni. Ráadásul nem árt előkészíteni a körmöt, tehát megmosni a kezet, szárazra törölni, előtte egy manikűr sem árt.Nem lehet levegőben lakkozni. Én magamnak szoktam lakkozni, és sosem ilyen randa. Akárhogy nézem, ez egy összecsapott munka.
2013. máj. 4. 23:09
 17/18 anonim ***** válasza:
29%

Nagyon jó!

Amúgy a bőrről száradás után könnyen lepereg a festék.

2013. máj. 4. 23:12
 18/18 anonim ***** válasza:
15-ös nem ugy értem ,mármint ha leszedi a körömágyrol,akkor nyilván nem lenne különbség, de attol is függ hogy miota lakkozza a körmét,mert még nem tanulta meg hogy hogy kell,de nem kell mindenkinek,mert ha körülötte leszedi szépen ,akkor meg mindegy,hogy mennire tud lakkozni,ha a végeredmény szép.
2013. máj. 5. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!