Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek szépek a körmeim?...

Szerintetek szépek a körmeim? (kép lent)

Figyelt kérdés
Most festettem ki, szerintetek szép lett? És még egy kérdés, szerintetek hány éves lehetek? Láttam egyszer egy ilyen kérdést ès kíváncsi lennék nekem hogy tippeltek:) Előre is köszi a válaszokat! Kép: [link]
2013. jan. 18. 18:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ezt a hülye kérdést... Na mindegy... Egyszerű piros, azt hittem, valami mintás lesz. Gondolom tizenéves vagy.
2013. jan. 18. 18:50
 2/13 anonim ***** válasza:

ne haragudj meg de ez eléggé hülye kérdés:)

teljesen átlagos egy köröm

17 körül lehetsz

2013. jan. 18. 18:51
 3/13 anonim ***** válasza:
14 éves lehetsz, és semmi extra a körmöd. Sem nem szép, sem nem csúnya. A kezed is olyan kialakulatlan gyermekkéz. Ha idősebb vagy, mint 14, akkor nem szép a kezed. Ha még csak annyi vagy, akkor még nőiesedhet.
2013. jan. 18. 18:52
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

én nem festeném az én körmömet pirosra, nem tetszik.

amúgy szőke melírcsíkok vannak a hajamban, hány éves lehetek szerintetek?

2013. jan. 18. 18:54
 5/13 anonim válasza:

Szerintem szép. A piros nagyon szép szín nekem tetszik! Ja és szerintem kb 16 éves lehetsz ha nem kevesebb! :)

18/L

2013. jan. 18. 19:00
 6/13 anonim ***** válasza:

A színe átlagos,de szépen kifestetted.

Korod?

Bruttó 17

Nettó 14

2013. jan. 18. 19:03
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
ha nem lenne halvány a teteje, még szép is lenne. menj át rajta még egyszer.
2013. jan. 18. 19:09
 8/13 anonim ***** válasza:
Jó:)
2013. jan. 18. 19:44
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Kor x, 30 alatt bármi, fölötte már látható lenne a kezeden. A kérdés értelméből max. 15, afölött arányosan csökkenő IQ-ra utal. :D

A festés nem egyenletes, semmi különleges amúgy, legalább nem nyúltál bele, de ennyi. A szín nem tetszik, sztem nem passzol a bőrtónusoddal, de nem természetes fényben készült a kép, szóval nem tudni.

A körömformád viszont szerintem elég béna, reszeld másmilyenre inkább.

2013. jan. 18. 20:51
 10/13 anonim ***** válasza:
51%
gusztustalan a körmöd, alakja nagyoon gáz egyik ilyen másik olyan és ez piros mintha k.urva lennél, soha nem festem pirosra a körmöm és műkörmöm se volt soha piros
2013. jan. 19. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!