Három évig rágtam a körmöm. Mennyi idő lenne, hogy megint szépek és hosszú körmeim legyenek?
Az lenne a "gondom", hogy én 3 évig rágtam a körmöm. Lehet, hogy azért, mert akkor költöztünk Külföldre és akkor csak 10 éves voltam. Az lenne a kérdésem, hogy mennyi idő kell ahhoz, hogy szép körmeim legyenek? Most ilyenek: van egy-két seb a bőrön, nagyon száraz a kezem, ha megnő a körmöm, akkor kifele nő és nem egyenesen < :( >. Lekenem körömlakkal, de nem bírom ki és valamilyen oknál fogva hetente leszedem.. Ez kétszer fordult elő, ma szedtem le utoljára, most sincs lakkozva a körmöm. Anyum megkérdeztem, hogy mennyi idő alatt jönne rendbe és azt mondta, hogy változó, lehet, hogy 1 év is beletelhet:'( Sok lányt ismerek, akik rágják a körmeit, de többet, akik nem és nagyon szépek a körmeik.. Én is olyat szeretnék... Ti, akik rágtátok a körmeiteket, ha leszoktatok, mennyi idő alatt jött rendbe és lettek szépek a körmeitek?
Bocsi, ha hosszúra sikerült... Kérlek válaszoljatok..:( Szeretnék már végre szép körmöket ! :\
13/L
ugyanígy vagyok.
van hogy hetekig sikerül nem lerágni,de aztán valahogy mégis.
15/L
Én is kb 3 évig rágtam a körmeimet, már 1 éve, hogy leszoktam róla, de amúgy nekem szinte mindig azonnal ugyanolyan lett mint előtte volt,szóval gondolom ez egyénfüggő is. Ha 2 hétig nem rágtam, már nagyon szép volt, mint előtte :) Remélem neked is hamar szép lesz!:)
17L
Köszönöm szépen:) A Többi Válaszolóknak is!
Amúgy, ha látnátok, hogy milyen körmeim voltak kicsi koromban (nem mintha most nem lennék az)... Sírni tudnék értük..
[link] elég hülye kép (bátyám szülinapján anno)XD röhögök rajta:DDD de a körmöm a lényeg. Holnap ha kell, lefényképezem, hogy most milyen.
hát én azt se tudom hány évig rágtam! elég kis koromtól olyan 13 éves koromig. de amikor abbahagytam, utána tényleg csak pár hét volt és normálisan néztek ki. nekem anno a körömlakk segített leszokni róla, de ha az nem működik, akkor passz :S viszont krémezd a kezed naponta, hogy a sebek legalább gyógyulgassanak.
22L
Én évekig rágtam a körmöm.
Az volt a nagy problémám,hogy gyengék is voltak a körmeim meg rágtam is,úgyhogy kaptam körömerősítő átlátszó lakkot.
Kifestettem vele a körmöm,de amikor festettem iszonyatos szaga volt,mire megszáradt eltűnt a szag.De akárhányszor rágni akartam eszembe jutott az a szag és azt mondtam,hogy "fújjj ezt nem rágom.":D
Így sikerült nekem leszokni a körömrágásról.
Azóta csak ha nagyon izgulok akkor rágom a körmömet (fontos dolgozat,felvételi stb)
15/L
Szia.
Én is megküzdöttem ezzel a problémámmal.Én nemcsak rágtam,hanem téptem a körmöm meg a bőröm a körmöm kölül.
Nekem ugy sikerült ezt megoldanom,hogy nagyon elhatároztam hogy "na,én mostmár nem rágom többé",és nem rágtam,hozzá se nyultam.Szépen megnőtt,közben reszelgettem ha töredezett,körömerősitőt használtam,stb.Az avontol vettem direkt erre a célra való körömnövesztő lakkot és krémet a bőrömre,amiket rendszeresen használtam.Nekem igy nem telt 2 hónapba se és már türhető volt a körmöm.Pedig én 12 éves koromtol 17ig rágtam és téptem(17,5 vok most :)).
Ha nemtudod elszánni magad,vegyél a patikában olyan krémet vagy lakkot ami direkt erre van,és rossz izü lesz tőle a körmöd.Aval ha mindég kened nem fogod rágni,mert iszonyat rossz ize van.
Szoval az a lényeg h elszánt legyél,gondolj mindég arra hogy milyen szép körömmintákat lehetne csinálni a körmödre,nézd meg más lánynak milyen szép a körme.Nekem kb igy sikerült.Remélem segitettem.:)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!