Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Három évig rágtam a körmöm....

Három évig rágtam a körmöm. Mennyi idő lenne, hogy megint szépek és hosszú körmeim legyenek?

Figyelt kérdés

Az lenne a "gondom", hogy én 3 évig rágtam a körmöm. Lehet, hogy azért, mert akkor költöztünk Külföldre és akkor csak 10 éves voltam. Az lenne a kérdésem, hogy mennyi idő kell ahhoz, hogy szép körmeim legyenek? Most ilyenek: van egy-két seb a bőrön, nagyon száraz a kezem, ha megnő a körmöm, akkor kifele nő és nem egyenesen < :( >. Lekenem körömlakkal, de nem bírom ki és valamilyen oknál fogva hetente leszedem.. Ez kétszer fordult elő, ma szedtem le utoljára, most sincs lakkozva a körmöm. Anyum megkérdeztem, hogy mennyi idő alatt jönne rendbe és azt mondta, hogy változó, lehet, hogy 1 év is beletelhet:'( Sok lányt ismerek, akik rágják a körmeit, de többet, akik nem és nagyon szépek a körmeik.. Én is olyat szeretnék... Ti, akik rágtátok a körmeiteket, ha leszoktatok, mennyi idő alatt jött rendbe és lettek szépek a körmeitek?

Bocsi, ha hosszúra sikerült... Kérlek válaszoljatok..:( Szeretnék már végre szép körmöket ! :\

13/L

2010. máj. 23. 20:56
 1/10 anonim ***** válasza:

ugyanígy vagyok.

van hogy hetekig sikerül nem lerágni,de aztán valahogy mégis.

15/L

2010. máj. 23. 21:04
 2/10 anonim ***** válasza:
sajnos én is sokszor próbálkoztam abbahagyni, már mióta az eszemet tudom rágom a körmöm, és állítólag már sosem lesz olyan szép mint annak aki nem rágta :( 16/L
2010. máj. 23. 21:09
 3/10 anonim ***** válasza:

Én is kb 3 évig rágtam a körmeimet, már 1 éve, hogy leszoktam róla, de amúgy nekem szinte mindig azonnal ugyanolyan lett mint előtte volt,szóval gondolom ez egyénfüggő is. Ha 2 hétig nem rágtam, már nagyon szép volt, mint előtte :) Remélem neked is hamar szép lesz!:)

17L

2010. máj. 23. 21:10
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen:) A Többi Válaszolóknak is!

Amúgy, ha látnátok, hogy milyen körmeim voltak kicsi koromban (nem mintha most nem lennék az)... Sírni tudnék értük..

[link] elég hülye kép (bátyám szülinapján anno)XD röhögök rajta:DDD de a körmöm a lényeg. Holnap ha kell, lefényképezem, hogy most milyen.

2010. máj. 23. 21:14
 5/10 anonim ***** válasza:

hát én azt se tudom hány évig rágtam! elég kis koromtól olyan 13 éves koromig. de amikor abbahagytam, utána tényleg csak pár hét volt és normálisan néztek ki. nekem anno a körömlakk segített leszokni róla, de ha az nem működik, akkor passz :S viszont krémezd a kezed naponta, hogy a sebek legalább gyógyulgassanak.

22L

2010. máj. 23. 22:11
 6/10 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy értetetlenül írtam le, már 3 hónapja szinte nem rágom. Néha-néha rám jön, de akkor is tudom, hogy mi a határ és meg tudom állni.. Csak az a baj, hogy ahogy nő a körmöm rondább, mert mellette a bőr nincs ránőve és így kifelé nőnek a körmeim. Ha bár értitek. Egyik körmömön ránőtt és már egyenesen nő szinte a körmöm. Mindegyiknél rendbe fog jönni? És ha igen, mennyi idő alatt?:(
2010. máj. 23. 22:48
 7/10 anonim ***** válasza:

Én évekig rágtam a körmöm.

Az volt a nagy problémám,hogy gyengék is voltak a körmeim meg rágtam is,úgyhogy kaptam körömerősítő átlátszó lakkot.

Kifestettem vele a körmöm,de amikor festettem iszonyatos szaga volt,mire megszáradt eltűnt a szag.De akárhányszor rágni akartam eszembe jutott az a szag és azt mondtam,hogy "fújjj ezt nem rágom.":D

Így sikerült nekem leszokni a körömrágásról.

Azóta csak ha nagyon izgulok akkor rágom a körmömet (fontos dolgozat,felvételi stb)

15/L

2010. máj. 24. 15:10
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia.

Én is megküzdöttem ezzel a problémámmal.Én nemcsak rágtam,hanem téptem a körmöm meg a bőröm a körmöm kölül.

Nekem ugy sikerült ezt megoldanom,hogy nagyon elhatároztam hogy "na,én mostmár nem rágom többé",és nem rágtam,hozzá se nyultam.Szépen megnőtt,közben reszelgettem ha töredezett,körömerősitőt használtam,stb.Az avontol vettem direkt erre a célra való körömnövesztő lakkot és krémet a bőrömre,amiket rendszeresen használtam.Nekem igy nem telt 2 hónapba se és már türhető volt a körmöm.Pedig én 12 éves koromtol 17ig rágtam és téptem(17,5 vok most :)).

Ha nemtudod elszánni magad,vegyél a patikában olyan krémet vagy lakkot ami direkt erre van,és rossz izü lesz tőle a körmöd.Aval ha mindég kened nem fogod rágni,mert iszonyat rossz ize van.

Szoval az a lényeg h elszánt legyél,gondolj mindég arra hogy milyen szép körömmintákat lehetne csinálni a körmödre,nézd meg más lánynak milyen szép a körme.Nekem kb igy sikerült.Remélem segitettem.:)

17L

2010. máj. 27. 05:29
 9/10 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm, segítettél:) Én direkt kifestettem rendes körömlakkal a körmeim, így szépek, már megnőtt, kb. 1 mm-es és krémezem is őket.:]]
2010. máj. 27. 11:58
 10/10 doroti65 válasza:
Én is már 5 éve rágtam a körmöm ,de idén Augusztusban leszoktam róla és sikerül.Már szépek.Ezért inkább mostanába a bőrömet szoktam rágni nem a körmöm.És nődögélnek. és már végre a körömlakk is szépen mutat rajta.unokatesóm brutálisan rágja a körmét.Egy fél mm körme van csak egy ujján.
2015. szept. 12. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!