Milyenek lettek a körmeim? (kép lent. )
2013. máj. 4. 21:56
1/18 anonim válasza:
nem rossz.
ebben legalább lehet még mosogatni,
azt hittem ez is olyan 2 méteres tűhegyű macska karom..
2/18 anonim válasza:
Nem rossz bár nem az én színvilágom. Viszont a bőrödről leszedhetted volna a körömlakkot mielőtt lefotóztad a kezed, ha már...:D
4/18 anonim válasza:
Ügyes vagy! Ez nem a te hibád, viszont sajnálom hogy a körömvég átlátszódik,el bírt volna még egy lakk réteget.
De jól megcsináltad a párducmintát.
5/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, utolsó válaszolónak igaza van, máskor figyelek erre :)
2013. máj. 4. 22:05
6/18 anonim válasza:
Meg kéne tanulni lakkozni, és nem összekenni a bőröd, ha már felteszel ilyen kérdést.
az elsőnek üzenem, hogy sokkal hosszabb körömmel is simán lehet mosogatni, senki nem a körmével fogja meg a dolgokat, hanem az ujjával.
7/18 anonim válasza:
Nem rossz, bár én szerintem nem "hordanám" :))
8/18 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os válaszoló, a képeket rögtön festés után csináltam, egyébként mindig lemosom ami marad acetonnal.. :)
2013. máj. 4. 22:15
9/18 anonim válasza:
Azt írtam, hogy tanulj meg lakkozni, akkor le sem kéne mosni. Ilyen egyszerű ez. És nem lepontozni kell akkor, ha valaki elmondja azt, amit csak a vak nem lát.
10/18 anonim válasza:
Nem tetszik, mert rondán van lakkozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!