Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szúrassam vagy lövessem a fülem?

Szúrassam vagy lövessem a fülem?

Figyelt kérdés
Nem a porcot, csak simán a fülcimpámat szeretném kilyukasztatni. Szerintetek lövessem, vagy szúrassam? Azt olvastam, a lövetés nem fáj és hamar megvan, de adódhatnak gondok, pl. nagyobb esetben jelentkezik gennyesedés, gyulladás. Ez utóbbit sok helyen olvastam, valamint egy ismerősömnek is meggyűlt a baja a lövetéssel. A szúrásról azt hallottam, hogy biztonságosabb, gyorsan gyógyul, viszont eléggé fáj. Ebből mi igaz, mi nem? Ti mit javasoltok?
2013. ápr. 23. 18:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig 4 lyukat lövettem és semmi gond nem volt vele. Szerintem gennyesedés akkor fordulhat elő ha nincs rendesen lefertőtlenítve az ékszer vagy a hely ahova lövik. És azért célszerű utána is lefertőtleníteni párszor meg pár napig kenegetni valamilyen gyulladácsökkentő szerrel.
2013. ápr. 23. 18:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem cimpába lőve volt, nálam nem volt vele semmi, viszont az igaz, hogy eléggé összecsapja a fület... De vállaltam, mivel valami borzasztó tűfóbiám van, amúgy szerintem szurattam volna. Lehet, hogy jobban fáj, de arra a fél másodpercre akármit el lehet viselni szerintem, igaz utána szúrást még nem tapasztaltam.
2013. ápr. 23. 21:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Én a cimpába lövettem és fél évig szenvedtem vele, folyamatosan gyulladt volt..bár az is igaz, hogy nem sokat értettek hozzá, így nem igen mondták meg, hogy hogyan kéne kezelnem..a porcomban viszont szúrattam és sokkal szebb, pedig az problémásabb terület.
2013. ápr. 24. 00:13
 4/5 anonim ***** válasza:
én lövettem és nem lett belőle semmi bajom :)
2013. ápr. 24. 16:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Cimpába, és porcba is lövettem, nem volt gond semelyikkel sem.
2013. ápr. 24. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!