Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan legyek meno a suliban?

Moja2001 kérdése:

Hogyan legyek meno a suliban?

Figyelt kérdés
Az oltozkodéssel meglehet ezt a problémát oldani?? A válaszokat elore is nagyon koszonom!!! :)

2013. ápr. 19. 21:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%

-Legyel gazdag

-nepszeru

- beszelj ki embereket

-nez le masokat

-nyalj be masoknak

-markas cucokba jarj

-divatosakba

-legyel sportos jo alaku

2013. ápr. 19. 22:27
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Jó stílus, szépség, kedvesség egy kis idiótasággal fűszerezve. Nem mindenki lehet "menő", népszerű. Szerintem sokkal többet számít a személyiség. A "menő, lenéző, nagyképű, utálatos, idióta" lànyokra minden fiú felfigyel, mindenki imádja őket.

Szerintem próbálj meg mással kitünni. Néha az is elèg ha egyszerűen csak jófej vagy, mindig mosolyogsz, nyitsz az emberek felé. Azért egy normálisabb kinézet nem árt körítésnek.:)

Új haj, stílus, minden apróság számít.

2013. ápr. 19. 22:41
 3/11 anonim ***** válasza:
89%
Kinek mi a menő... a mi sulinkban azok a menők akik a legokosabbak, legtöbbet tanulnak, és ehhez hasonlók.
2013. ápr. 19. 23:40
 4/11 anonim ***** válasza:
61%
Fontosak a jó ruhák, de a személyiség fontosabb! Hogy hogy tudsz kapcsolatokat kialakítani, barátkozni.. az ilyen emberek általában nagyon könnyen ismerkednek. És attól még, hogy valaki népszerű, egyáltalán nem biztos, hogy lenéző és kibeszél másokat.. kicsit túl lehetne lépni az amerikai filmekből ismert formákon..
2013. ápr. 20. 16:33
 5/11 A kérdező kommentje:
Koszii a válaszokat ám ezt a kérdést azért tettem fel mert meg akartam tudni h kinek mi a véleménye a menokrol :D...ugymond én is meno vagyok csak háát én nem olyan fajta aki mindenkit lenéz és kicikiz csak ennyi lenne és a válaszokat még1szer koszii :D :)
2013. ápr. 21. 00:12
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Huu.. az osztályomba is van 3 aki azt hiszi magáról hogy:

Ő a legszebb

Ha új cucca van mindenkinek mutatja vagy "véletlen" leejti a másik elött

Az LB-jét is kibeszéli ha apróságon összevesznek,mint például:nem mellé ült mindent elmond másnak, amit ő neki

mondott

Szemtől szembe csúnyát mond a másikra

Megmutatja hogy kellett volna csinálnom...

Olyan ruhába jár ami tetszik a fiúknak (teljesen kilátszik a melle,rövid poló,fenék kilátszik,kivágott,extra rövidnaci)

Lenézi a többi osztáléytársait

2013. ápr. 21. 11:34
 7/11 A kérdező kommentje:
Utolso kommentelo hát csak annyit írnák ide még,hogy én nem olyan szemét vagyok mint a legtobb "MENO" aki mindenkit lenéz stb. amit felsoroltál...engemrt azért szeretnek mert mindig jokedvu vagyok és mindig segítek puskázni :D :P
2013. ápr. 22. 22:50
 8/11 DiMyTrI válasza:
100%
Szia Zoli vagyok én is nyominak kezdtem, meghuztam magam stb. aztán volt hogy megütöttek, piszkáltak nem szoltam vissza, bénán öltöztem meg stb. elkezdtem megemberesedni mikor belém kötöttek vagy megütöttek de csak akkor hogyha ő kezdte akkor én megütöttem és igen volt hogy rosszul jöttem ki a bunyóbol megvertek de kiálltam magamér, nem tiszteltek a suliba, és egyre több ilyen gyerek volt én annál erösebb magabiztosabb lettem és mindegyiket megvertem, olyannal is ujjat huztam aakiről tuttam hogy megver de nekiálltam mert nem csicskultam be és lám megvertem pedig 2-3ével fvolt idösebb mint én és senki nem merte megütni de én igen, elkezdtem joo ruhákat venni koromhozz ilöen öltözni viselkedni és sok balhé volt de 7-8 osztályra eljutottam arra a szintre hogy tisztelnek nem szolnak be stb. igy csináld ne legyél szégyelös ha teccik egy lány mond meg neki legyél lazább és a tanulás manapság nem stréberség aki aztmonjda igen annak mond meg hogy igen lehet stréber vagyok de sokkal többre viszem majd mint te mert te egy senkiházi leszel nagykorodba és ha megüt üss vissza merd megütni a 2x akkor mint te akkor is ennyi a menőség manapság jaa és még pár dolog végasd le a hajad mindig a trendre vágasd, jobb ruhákba járj suliba, csajozz kicsit, ennyi
2014. jan. 6. 19:46
 9/11 anonim válasza:
41%
#1 remélem viccből írtad...
2018. ápr. 22. 20:25
 10/11 anonim válasza:
A gazdagság az nem jelent semmit. Pl van az a mondás, hogy aki gazdag nem biztos, hogy híres, de aki híres az is előbb-utóbb gazdag lesz: pl egy híres tv-s ember az is gazdag...
2018. nov. 4. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!