Nekem nagyon nem tetszik, de a te döntésed, ahogyan jól érzed magad.
2013. ápr. 16. 20:43
2/13 anonim válasza:
Nekem tetszik a pasikon a fekete. Főleg ha illik a stílusodhoz, akkor semmi gond vele.
2013. ápr. 16. 20:58
3/13 anonim válasza:
Én simán elnézem rajtuk, ha illik a stílusukhoz, bár nálunk tuti kapna pár szebbnél szebb beszólást, amikor rohadtul nincs megírva, hogy körömlakkot csak a lányok használhatnak :D
2013. ápr. 16. 21:38
4/13 anonim válasza:
Egy fiún bármilyen stílushoz is b*zis a körömlakk, már bocs....:/
2013. ápr. 16. 22:05
5/13 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik! Meg a szürke is.
2013. ápr. 17. 09:26
6/13 anonim válasza:
Volt már barátom, aki festette a körmét feketére. Egy rockegyüttes gitárosa volt. Nálam ez nem gond, attól mert ki van festve a körme, ugyanogyan pasi ő is :)
2013. ápr. 17. 12:15
7/13 anonim válasza:
Használhatsz, ha neked tetszik.
Én személy szerint nem szeretem, ha egy fiú festi a körmét, de a maga szíve ügye.
2013. ápr. 17. 20:03
8/13 anonim válasza:
najó. aki szerint a fekete körömlakk meg a szemfesték b.zis, annak:
mondjuk tény h kell hozzá egy stílus. egyrészt férfiasnak nézz ki ne vmi kisgyerek legyél, meg hát gondolom öltözködésre is gondolsz. ha egy átlagosnak kinéző srác kifesti, akkor csak hülyének nézik, de ha vmi izompólós szolis macsógyerek akkor meg homárnak.
gitárosok szokták. amúgy az sem árt, ha nem szép fényes fekete, hanem kicsit le van kopva. az jobban néz ki fiúknak sokkal! persze mindig lesznek beszűkült emberek akiknek ez nem tetszik, de azzal h ilyet csinálsz, vállalod h különbözni akarsz a többiektől, tehát ez nem is igazán kéne, hogy érdekeljen. a nagytöbbség furán fog nézni de a hozzád hasonló fiúk lesz.rják, lányoknak meg még lehet be is jön.
19/L
2013. ápr. 18. 10:52
9/13 anonim válasza:
nem
2013. ápr. 19. 15:20
10/13 anonim válasza:
szerintem ha hard rocker vagy és bőrdzsekiben jársz stb stb teljesen belefér :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!