Melyik a legjobb körömlakk márka egy kezdőnek?
Tök kezdő vagyok,olyan kéne ami szuperül fed,és min.2-3 napig a körmömön marad.Nem szeretem az anyira természet ellenes színeket,inkább a barack,bézs,és elefánt csont színek felé hajlok.
Nem kell hogyh nagyon olcsó legyen,max 1500ft-ot szánnák rá.
legyen sokáig használható és a legfontosabb hogy jól fedjen,mert nem szeretem vastagon a lakkot.Eddig csak párszor festettem ki a körmöm alkalmak miatt.Szóval ahogy mondtam elég kezdő vagyok,bármilyen segítséget elfogadok,kösszönöm.
Csak normális válaszokat,bocsi ha rossz a helyesírásom.
Ki kell próbálni...márkán belül sem egyforma tartósságúak a színek, nekem pl. az OPI, amit mindenki istenít, egy nap alatt lekopik, a pocsék Avonos meg 3 napig bírja. Fedőlakk nélkül viszont nem is érdemes arra számítani, hogy több napig lakk lesz a körmödön.
Középkategória a Manhattan, Astor, Maybelline, ezek is beváltak.
Vegyél még körömlakk-korrigáló tollat, ha mellékennéd, sokat segít levinni.
Hát ebben az árkategóriában nem tudom. De 2500-ért a müller saját márkás make up factoryt ajánlom.
HA olcsóbb lakkokban gondolkodsz, akkor vegyél alaplakkot- essece 24/7 és fedő lakkot NYC gyorsszárítót. Mind a kettő 600 Ft körül van. Igaz, ha ezeket használod, akkor min. 4 réteg kell, de egyrészt minden lakkot meghosszabbítanak, és akkor vehetsz 500 Ft-osat is, másrészt a NYC gyorsszárító megszárítja az alsóbb rétegeket is.
Én ha 4-5 réteget kenek, akkor sorozatnézés közben szoktam. FElkenem mindet, és a sorozat végére száraz. Ez 45 perc.
Ha vennél drágább lakkokat is, akkor OPI, ARTDECO, Sally Hansen márkákat melegen ajánlom, mert jól fednek és nem kell hozzájuk sem alap sem fedőlakk. 2 réteg bőven elég mindből szinte- ez szín függő is persze. Ezek 2-3 ezerbe kerülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!