Milyen marka a Rose Nails?
Szeretnek venni ilyen korormlakkot de ha veszek akkor minimum 10 darabot. Nagyon olcson lattam, csak sajnos 1 evben csak 1x vagy 2x jutok el a boltba :(
Elore is koszi
Én nagyon szeretem, a lakkjaim kb harmada rose nail. (kb 100 lakkom van). nagyon szép színei vannak, többnyire jó a fedése, és 99%-ban nem csalódok a színében, mert olyan, mint ahogy az üvegben is látod.
Tartósságra ugyanaz, mint bármelyik másik 500-600 Ft kategóriájú lakk (pl moyra, essence).
én csak ajánlani tudom!
Nekem is beváltak, kivéve a 110-est (alján van ez a szám).
Ez egy piros színű és ilyen apró csillámos, amit nagyon nehéz lemosni. Nem is ez vele a legfőbb gond, hanem az, hogy pillanatok alatt elkezd lepattogni, hiába viszek fel rá átlátszót is, többféleképpen próbáltam, de pattogós. Több ilyen apró csillámost nem vettem.
Ja és még annyit: a 101-es, ami ilyen gyöngyház pasztell, nagyon szép az üvegben, de 2 rétegben felkenve is elég átlátszó.
Én már csak Rose Nail lakkokat veszek :)
Ja és csekkold a kupakokat. Nekem már volt 2 olyanom, amiknek rossz volt a menete.
Utolsó, én a sima sötétebb pirossal voltam így :)
2. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!