Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen marka a Rose Nails?

Milyen marka a Rose Nails?

Figyelt kérdés

Szeretnek venni ilyen korormlakkot de ha veszek akkor minimum 10 darabot. Nagyon olcson lattam, csak sajnos 1 evben csak 1x vagy 2x jutok el a boltba :(

Elore is koszi

2013. ápr. 15. 17:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. Múlt szombaton megvettem az egyik(számomra) leggyönyörűbb körömlakkot ebből a márkából. Most már imádom:)).
2013. ápr. 19. 23:27
 12/13 randomgirlLOL ***** válasza:

Hát, nekem nem vált be, de a Krémmánia oldalán sincsenek jó véleménnyel róla...

Nekem egy narancssárga és egy fehér van meg, meg egy halvány rózsaszín. A rózsaszín se perc alatt megszárad, tartós, nem kell újabb réteget felkennem. A fehéret még nem használtam. De a narancssárga... Az valami szörnyű. Felkentem egyszer, de még 20 perc múlva se volt száraz, majd mivel kellett rá még egy réteg, és nem bírtam tovább várni, felkentem a következő adag lakkot. Na ez se száradt meg természetesen, sőt, furcsa, gumis, trutyis állaga lett, és darabokban jött le. Pedig teljesen rendeltetésszerűen használtam, csak hát ami a minőség, az minőség, ami meg egy kalap kaki, hát az tényleg az...

Egyszóval én nem ajánlom. Szép színek, de kicsit sokallottam az árát ezért az izéért. (xD). Nem éri meg, vegyél She-s körömlakkot, az már jobb, legalábbis úgy tudom.

2013. máj. 2. 18:27
 13/13 anonim ***** válasza:

8-as vagyok ismét, a pezsgőst már kipróbáltam, 2 rétegben szépen fed, és elég tartósnak bizonyult fedőlakk nélkül is 4-5 napot kibírt nekem, mosogatással és fröccsgépen történő munkával is! Még a csillámos bordó próbára vár, de közben vettem egy nagy 16 ml-es sötét lilát + egy rózsaszín csillámlakkot, mellyel csak a gyűrűsujjamat húztam át a lila fölé, nagyon csini lett, ma van 3. napja rajtam ugyanazon melókkal (még több mosogatással) és a vége épphogy picit kopik fedőlakk nélkül. Ja és 2 rétegben elég jól fed a lila!

Én azt hiszem veszek még ezekből mert 290,- volt a nagyüveges darabja, s nálam bevált. Bár a csillámos undokul büdös, de ha megszárad már nem érzed. :D

2013. máj. 21. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!