Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Az alapozót csak alapozószivac...

Az alapozót csak alapozószivaccsal vihetem föl vagy kézzel is?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk por akk is vagy ha krémes állagú akk is a kézre gondoltam.

Olvastam h a sminkeket akár kézzel is fölvihetjük.

2013. ápr. 15. 18:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
kézzel, simán.
2013. ápr. 15. 18:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Por állagút ecsettel. Krémeset kézzel, szivaccsal és szintén ecsettel.
2013. ápr. 15. 18:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Por állagú alapozót kézzel nem célszerű felvinni, alapozóecsettel sokkal szebb és egyenletesebb eredményt lehet elérni. Folyékony és hab állagú alapozót azonban kézzel is fel lehet vinni.

Nekem folyékony alapozóm van, én pl. úgy tudom a legszebben felvinni, ha a kezemmel viszem fel, majd alapozóecsettel átmegyek rajta. Így még egyenletesebb, vékonyabb lesz, tehát szinte nem is látszik, hogy van rajtam alapozó.

2013. ápr. 15. 20:36
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ecsettel a legjobb, mert úgy a fedés is sokkal jobb lesz, meg jobban el lehet dolgozni mint kézzel, vagy szivaccsal.
2013. ápr. 16. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!