Szerintetek gáz egyszerre 10 körömlakkot venni?
Figyelt kérdés
Bnőm szerint az. Szerintem nem. Szerintetek?2013. ápr. 4. 15:16
1/7 anonim válasza:
mér lenne O.o a te dolgod hányat veszel senki le se sza rja .
2/7 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Most pl a lovely lakkok 130 ft-ok na ebből veszel 10-et az is csak 1300 ft mint egy középkategóriás lakk.
Mit érdekel mit mond a barátnőd nem az ő pénzéből veszed?
3/7 anonim válasza:
Pont nem érdekli Őket, hogy mennyit veszel..
Egyáltalán nem gáz :))
- még örülnek is neki :D:D
4/7 anonim válasza:
Akkor gáz, ha csak ott fog mind beszáradni majd mert nem fogod elhasználni. Én évente veszek vagy kettőt max. Pont elég.
5/7 anonim válasza:
Szerintem sem gáz. Te pénzed, neked kell eldönteni, hogy mire költöd. Persze, ha drága lakkról van szó, akkor azért 10et nem vennék belőle, de csak azért, mert sajnálnám rá az összeget. Ha valami olcsóbb, akkor én is vennék ennyit simán.
6/7 anonim válasza:
Szoktam néhanapján ilyet művelni. Régebben napi szinten vettem 3-4 darabot, most már ritkábbak a bevásárló útjaim, mert nehezen bukkanok már új, izgalmas színekre.
7/7 anonim válasza:
Nem gáz. Gondolom hogy nem az 1300-1500 vagy még drágább árú lakkra gondolsz. És hogy pazarlás-e? Én meg erre mondom hogy lesz.rom, miért, van aki napi szinten 800 ft-ot elbagózik, nekem az a pazarlás.
Ami tetszik és van rá pénzed vedd csak meg, de használd is, nehogy belekössön az üvegbe! :)
Nekem úgy kb. 20 féle van, igaz pár hónap alatt vettem meg, de lehet te megveszed a tizes "csomagot" aztán idén nem is veszel többet.
Milyen színeid lesznek? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!