Melyik körömlakkot ajánlanátok? Catrice, Maybelline-Colorama vagy NYC körömlakkot?
Figyelt kérdés
A hasznos válaszokért természetesen megy a mancs!:))2013. márc. 25. 19:16
1/14 anonim válasza:
szerintem ezek közül a nyc a legjobb az áráért :) maybelline is jó.
2/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod! ment a mancs:))
2013. márc. 25. 19:52
4/14 anonim válasza:
csakis NYC! A Maybelline sajna csíkozottan lakkoz :S A Catrice is jó.
5/14 anonim válasza:
nekem az összes kedvenc lakkom nyc, de a catrice is tartós, csak vannak színei amik 3 réteg után is átlátszanak.
6/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, mentek a mancsok:))
2013. márc. 26. 05:29
7/14 anonim válasza:
nekem a Catrice a kedvencem, olyan szééép árnyalatok vannak. :"D
múltkor egy szürkés-zöldes-barnás(xd) színt vettem 300 Ft-ért, leárazva. Valami gyönyörű! Imádom. ^^
nagyon gyorsan szárad, és az ára is viszonylag jó, nagy kiszerelésben kapható. hirtelen nem tudom, hogy mennyi ml, de biztos, hogy több egy Maybelline lakknál. :)
8/14 A kérdező kommentje:
köszi, ment a mancs:) amúgy valahogy nekem is a catrice jön be jobban:) régebben volt egy nyc körönlakkom ami úgy emlékszem hogy nagyon gyorsan kopott, pattogzott, most van egy colorama körömlakkom ami csillámos, de így sem olyan tartós. de catrice körömlakkom még nem volt, szóval azt lehet kipróbálom.:) most valami pirosasat akarok keresni, remélem kifogom a leárazást.
2013. ápr. 2. 21:41
9/14 anonim válasza:
Sok Catrice lakkom van - hát igen, a színük valami csodás! - de sajnos a minőségük eléggé változó. NYC lakkokból csak fedőlakk van, azokkal viszont teljesen meg vagyok elégedve. Valahogy a színpalettájuk nem fogott meg. A Colorama valahol a kettő között van. Vannak érdekes színek, bár nem dögivel. A tartóssága jó, a száradás viszont rettentő lassú, szinte mindig megnyomódik.
10/14 anonim válasza:
Az előző vagyok. Ha ilyen klasszikus színt keresel, mint a piros, akkor a rimmelt ajánlom, minden szempontból kifogástalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!