Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik körömlakkot ajánlanátok...

Melyik körömlakkot ajánlanátok? Catrice, Maybelline-Colorama vagy NYC körömlakkot?

Figyelt kérdés
A hasznos válaszokért természetesen megy a mancs!:))
2013. márc. 25. 19:16
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

köszi, neked is ment a mancs:)

a rimmel mellett döntöttem amúgy. hát nekem is van nyc fedőlakkom, de én azzal egyáltalán nem vagyok megelégedve:( de a rimmel nagyon bejött! eddig ez a legtartósabb lakkom az avonos mellett.

2013. ápr. 30. 20:11
 12/14 anonim válasza:
45%
Ha két réteget kenek fel a Colorama lakkal, több mint két hétig tökéletes állapotban marad! :) Nagyon szeretem, mást nem is használok! Igaz, van egy aminek tényleg nem túl szép az elején a fedése, de egy-két nap és a felesleg "lecsiszolódik" magától! De én ezt még csak az egyik lakkomnál tapasztaltam, a másik 4-gyel nem volt ilyen problémám!
2013. jún. 30. 16:04
 13/14 anonim válasza:
A másik kettőt ugyan még nem próbáltam, de a Colorama engem meggyőzött. Eddig mindig problémás volt a száradás ideje is, a tartosság is a korábbi lakkjaimnál, de a Maybelline úgy látszik megonldotta minden problémámat ez ügyben. Lábon a körömlakk azt hiszem, hogy kb csak 2-3 hét után kezdett el kopni (természetesen rendes napi tisztálkodás mellett), kézen pedig egy hét után, annak ellenére, hogy legalább háromszor mosogattam a héten. Szóval csak ajánlani tudom, kb 1 hónapja lehetett a Rossmannban féláron kapni, érdemes a legközelebbi akció idején lecsapni és zsákmányolni belőlük a későbbiekre. ;)
2014. febr. 20. 18:46
 14/14 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat, mentek a mancsok:)

egyébként most én is igen rákaptam a coloramara, eddig nem hittem volna hogy ilyen jó körömlakk, de most teljesen megvagyok vele elégedve, messze lekörözi az essence, nyc és társait. szóval a rimmel mellett ez a második kedvencem.

2014. márc. 1. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!