Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Maybelline - affinitone...

Maybelline - affinitone alapozó ( nem a mineral, hanem a kis nyomós sima ) tapasztalatok?

Figyelt kérdés

jó zsíros bőrre ? matt ? meddig marad fennt ?

a legvilágosabb szín nagyon világos ?: )

2013. márc. 21. 19:25
 1/3 anonim ***** válasza:
én nagyon szeretem. Száraz bőrre nem ajánlom, inkább normál. Jól fed, természetes is és illeszkedik a bőr színéhez, sőt, akár korrektorként is használható :) A Cream Beige-t használtam.
2013. márc. 21. 20:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is nagyon szeretem, már elég régóta csak ezt használom, nagyon világos a bőröm, de a Light Sand Beige szín jó rá. Nem lettek tőle pattanásaim, tényleg jól fed, én is ezt használom korrektorként, és szerencsére nem is olyan drága. Azért púder kell fölé, nekem legalábbis biztosan, akkor kb. 6-8 órát kibír normálisan... :) (21L)
2013. márc. 22. 20:05
 3/3 A kérdező kommentje:
ligh sand beige jó sötét aj :(
2013. márc. 25. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!