A nők a műkörmöt letudják szedni maguk?
Szóval hallom lányoktól, hogy "megyek leszedetni a körmöm..."
Miért? Ezt nem lehet otthon leszedni?
És mennyi ideig van fenn egy? Ha nem törik le. Gondolom lenő egy idő után...
Ha valaki nem barom módjára esik neki akkor otthon is le tudja szedni.
Mielőtt bárki bármit mond, műkörmöd vagyok.
Szóval a műkörömnek sok fajtája van.
Van az épített és a tippes illetve a zselé és a porcelán.
Az épített zselét a legkönnyebb leszedni, mivel az a saját körmödön van rajta és ha úgy reszeled hamar lepottyan.
A tippes zselét már nehezebb leszedni mivel a tipp egy műanyag köröm amit rá teszünk a rendes körömre ragasztóval.
A porcelán ilyen téren a legjobb mivel annak van speciális oldóanyaga tehát simán lejön otthon is, reszelés nélkül.
De ha senki nem szeretné megsérteni a körmét inkább szakembernél szedesse le és akkor tuti nem lesz semmi baja a körmének.
Az előttem szólóknak meg csak annyit mondanék a lenövéssel kapcsolatosan, hogy ha valaki ápolja a körmét rendszeresen akkor összetudja reszelni a műkörmöt a saját körmével és rá tud festeni egy színtelen lakk réteget ami jól fed. Ha ezt 2 hét után megcsináljátok akkor a lenövés minimálisan és csak közelről látszódik. Nekem szinte mindegyik vendégem ezt csinálja. Praktikus és nem kell 2-3 hetente műkörmöshöz járniuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!