Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A nők a műkörmöt letudják...

A nők a műkörmöt letudják szedni maguk?

Figyelt kérdés

Szóval hallom lányoktól, hogy "megyek leszedetni a körmöm..."

Miért? Ezt nem lehet otthon leszedni?

És mennyi ideig van fenn egy? Ha nem törik le. Gondolom lenő egy idő után...

2013. márc. 29. 19:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
bocsika, egy szóval sem mondtam, hogy 5 hétig hordom ki őket, ez kétszer-háromszor fordult elő, amikor sehogy sem sikerült korábbi időpontot egyeztetni a körmössel. De az akkor sem normális hogy három hét után törik-levegősödik.. tetszik vagy nem ott gond van a körmössel.
2013. ápr. 2. 09:55
 12/13 anonim ***** válasza:
24%

Ha valaki nem barom módjára esik neki akkor otthon is le tudja szedni.

Mielőtt bárki bármit mond, műkörmöd vagyok.

Szóval a műkörömnek sok fajtája van.

Van az épített és a tippes illetve a zselé és a porcelán.

Az épített zselét a legkönnyebb leszedni, mivel az a saját körmödön van rajta és ha úgy reszeled hamar lepottyan.

A tippes zselét már nehezebb leszedni mivel a tipp egy műanyag köröm amit rá teszünk a rendes körömre ragasztóval.

A porcelán ilyen téren a legjobb mivel annak van speciális oldóanyaga tehát simán lejön otthon is, reszelés nélkül.

De ha senki nem szeretné megsérteni a körmét inkább szakembernél szedesse le és akkor tuti nem lesz semmi baja a körmének.

Az előttem szólóknak meg csak annyit mondanék a lenövéssel kapcsolatosan, hogy ha valaki ápolja a körmét rendszeresen akkor összetudja reszelni a műkörmöt a saját körmével és rá tud festeni egy színtelen lakk réteget ami jól fed. Ha ezt 2 hét után megcsináljátok akkor a lenövés minimálisan és csak közelről látszódik. Nekem szinte mindegyik vendégem ezt csinálja. Praktikus és nem kell 2-3 hetente műkörmöshöz járniuk.

2013. ápr. 2. 12:52
 13/13 Joy Turner ***** válasza:
48%
Uccsó! Nem értetettem kristálytisztán! Mitől is pottyan le az épített zselé hamar??? Attól ha szarul van megcsinálva!! Reszeléssel lehet eltávolítani, igen. De nem pottyan le tőle. Az meg külön betenné a kiskaput, ha a vendégeim otthon reszelgetnék az általam épített körmöket. Az agyamat eldobom. Nálam egy vendégnek sem kell otthon reszelgetni a körmét, meg nem is pottyannak le. Érdekes.
2013. ápr. 4. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!