Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan csináljak itthon...

Hogyan csináljak itthon műkörmöt? Mire kell figyelni, hogy tartós legyen, és ne gombásodjon be?

Figyelt kérdés
2013. jan. 20. 11:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%

Sehogy. Pláne, hogy még arra sem vetted a fáradtságot, hogy normális helyen nézz utána, és ne itt kérdezz.

Van egy rakat videó, leírás róla a neten, keress rá, arra van a gugli.

Jelzem, a netről nem lehet megtanulni normálisan körmözni.

2013. jan. 20. 12:37
 2/12 A kérdező kommentje:

köszi a semmit

kb 2 honapja olvasgatok utana,ez az első ilyen kerdesem

2013. jan. 20. 12:58
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
2 hónapja olvasol, és erre még nem találtál választ? Ez az alapja bakker!!!
2013. jan. 20. 13:08
 4/12 anonim ***** válasza:

75%-os!

Te sem lehetsz a helyzet magaslatán, ha válaszolni nem válaszolsz, de savazol.

2013. jan. 20. 13:12
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Speciel én 7 éve vagyok a szakmában, oktatok, és versenyekre járok. Na, pont ezért nem válaszolok, mert tudom, hogy netről nem lehet rendesen megtanulni, és havonta legalább egy ilyen elcseszett körömmel találkozok..
2013. jan. 20. 13:14
 6/12 A kérdező kommentje:

de nem értem miért nem lehet válaszolni. ez nem rontja az üzleted,mivel nem fogok hozzadjarni.

amúgy zseleset lehet otthon , cn peldaul otthonra valo.

de 75%os,minek jársz akkor ebbe a topicba...segiteni kene,ha tudsz.

2013. jan. 20. 14:52
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

"de nem értem miért nem lehet válaszolni. ez nem rontja az üzleted,mivel nem fogok hozzadjarni." --- szerencsére! nem érted, igaz? Ez egy szakma, aminek vannak szabályai, amit nem lehet a neten felszedegetni. Azért nem válaszolok, mert 1. majd úgyis fog valaki, aki szintén nem tud normális körmöt csinálni, 2. nem akarok a hobbisták amúgy is igen tág táborát bővíteni, 3. csipkebokorvessző.

"amúgy zseleset lehet otthon ," -- mindent lehet otthon, hogy milyen minőségben, az más kérdés. nem zselé, vagy porcelán kérdése

"cn peldaul otthonra valo." -- aztán ezt mégis ki mondta neked? :DD biztos ezért is van ráírva, hogy szakipari használatra, igaz? :DD az, hogy árulják fűnek fának, az azért van, hogy több legyen a profitjuk, nem azért, hogy nektek segítsenek barmolni a körmeiteket.

"de 75%os,minek jársz akkor ebbe a topicba" -- mert ez egy szabad ország, és mindenki oda jár, ahová akar. "...segiteni kene,ha tudsz." --- nem, nem kéne. nincs kiírva a felhasználási szabályzatban, hogy kötelező, ergo, nem kell.

2013. jan. 20. 14:59
 8/12 anonim ***** válasza:
93%

Válaszolni sem kell; főként nem ilyen stílusban.

Semmit nem teszel hozzá a kérdéshez,csak savazol. Ennyire senkinek érzed magad,hogy itt örömködsz amiatt,hogy te tudsz valamit,amit más nem?

Kérdező: Szerintem egyszer menj el műkörmöshöz és kövesd figyelemmel,mit csinál.

2013. jan. 20. 15:30
 9/12 A kérdező kommentje:

köszi:) voltam már körmösnel,én csak a gombasodastol felek.ami ugyebár körmösnel is lehet. és még valami, a köröm kb 4 honap alatt leno,szoval nem jár ilyen nagy kockazattal,mint pl otthon tetovaltatni. nem egy agysebeszet,1 hónapos tanfolyam is van.. csak nincs rá pénzem,és 18 se vagyok még.

amúgy a cn úgy hirdette magát,hogy otthoni hasznalatra is. :)

2013. jan. 20. 16:10
 10/12 anonim ***** válasza:
45%
Hát, akkor hajrá! :D Biztos nagggggyon jó lesz! :D
2013. jan. 20. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!