Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek gáz, ha 12 évesen...

Szerintetek gáz, ha 12 évesen sminkelem magam?

Figyelt kérdés
Kb. 1 éve nézek folyamatosan nézek sminkes videókat, olvasok blogokat és követem az új smink trendeket. Egyszerűen imádok sminkelni és nem azért csinálom mint a legtöbb mai velem egykorú, hogy kitűnjünk mindenki közül és utánozzuk a nagyokat, hanem azért csinálom, mert ez a hobbim, a szerelmem. Hétköznap nem használok szinte semmit max spirált és korrektort és azt is alaposan eltávolítom este. Ha meglátok egy képet, amin egy szép smink van egyből elkészítem, legyen az bármilyen. Gyakran sminkelek másokat is. Úgy érzem, hogy már elég jól tudok sminkelni és elég sok elismerést is kapok ez irányból. A sminkkollekcióm is eléggé meggyarapodott, az íróasztalom 3 nagy fiókja tele van sminkekkel. Emellett szoktam különböző natúr krémeket is készíteni itthon és törekszem smink-, és szépségápoló termékek terén is legtöbbször natúr márkát vásárolni. A szüleimnek semmi bajuk nincs ezzel. Szerintetek gáz?

2013. márc. 28. 13:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
A másik gépedről küldj majd képeket, kíváncsi vagyok. Nem gáz, mert nem az a tipikus liba vagy, aki menősködni akar ezzel.:)
2013. márc. 30. 20:03
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Bárcsak az én kishúgom lennél!szeretem a húgomat csak őt nem érdekli semmi, csak a Facebook meg az internet,...de tényleg egyetértek a többi válaszolóval, nálad ez már hivatás. Gratulálok. ja és tölts fel néhány képet a munkáidról:)))
2013. márc. 31. 10:32
 13/16 FloraRosaly válasza:
100%
Ahogy így leírtad ezt,biztos remekül tudsz sminkelni. És szerintem nem gáz ,én is örülnék neki ha jól tudnék sminkelni.
2014. júl. 22. 18:26
 14/16 anonim ***** válasza:

Miért,ha azt mondanám gáz lenne kidobnál 3 fióknyi sminket?

Szereted csinálni, értesz hozzá, majd más mondja meg az érzelmeidet mi? Ha szereted csinálni egész nyugodtan csináld. Ha a szüleidet se zavarja az meg bónusz hozzá.

2015. jan. 20. 16:27
 15/16 anonim válasza:

Egyaltalan nem gáz.

En is festenem magam 12 eves vagyok es anyukam csak a szempillaspiralt engedi hasznalni. De nem ertem miert, mert nekem tetszik. ....

2015. máj. 8. 17:10
 16/16 anonim válasza:
Dehogy is!Sőt,baromi király :)
2016. máj. 25. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!