Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek gáz, ha 12 évesen...

Szerintetek gáz, ha 12 évesen sminkelem magam?

Figyelt kérdés
Kb. 1 éve nézek folyamatosan nézek sminkes videókat, olvasok blogokat és követem az új smink trendeket. Egyszerűen imádok sminkelni és nem azért csinálom mint a legtöbb mai velem egykorú, hogy kitűnjünk mindenki közül és utánozzuk a nagyokat, hanem azért csinálom, mert ez a hobbim, a szerelmem. Hétköznap nem használok szinte semmit max spirált és korrektort és azt is alaposan eltávolítom este. Ha meglátok egy képet, amin egy szép smink van egyből elkészítem, legyen az bármilyen. Gyakran sminkelek másokat is. Úgy érzem, hogy már elég jól tudok sminkelni és elég sok elismerést is kapok ez irányból. A sminkkollekcióm is eléggé meggyarapodott, az íróasztalom 3 nagy fiókja tele van sminkekkel. Emellett szoktam különböző natúr krémeket is készíteni itthon és törekszem smink-, és szépségápoló termékek terén is legtöbbször natúr márkát vásárolni. A szüleimnek semmi bajuk nincs ezzel. Szerintetek gáz?

2013. márc. 28. 13:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, ha téged ez tesz boldoggá, akkor ne figyelj másokra. :)
2013. márc. 28. 13:08
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, nem is vagy vele egyedül :)) !!
2013. márc. 28. 13:14
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
ahhoz képest hogy csak 12 éves vagy, esküszöm szebben fogalmazol mint néhány felnőtt :D na de hogy a kérdésre is válaszoljak: szerintem egyáltalán nem gáz :)
2013. márc. 28. 13:17
 4/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :))
2013. márc. 28. 13:20
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz! Mindig olvasom, mikor hires amerikai sminkesek nyilatkoznak a fiatalkorukról, ugyanezt mondják! :))

Én is ilyen voltam, szépségápolás-függö, akár nemcsak hobbi, hanem szakmád is lehet később. Folytasd bátran.

2013. márc. 28. 13:25
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
tényleg nagyon jól fogalmazol :) nos, ha mivel az írásod alapján nincsen rajtad 2 kg vakolat, ezért egyátalán nem gáz :)
2013. márc. 28. 13:28
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Mintha egy felnőtt írta volna...Szerintem egyáltalán nincs baj vele, sőt... jó hogy ilyen korban már érdeklődsz valami iránt, ami akár a jővőben jól jöhet. Sok szerencsét hozzá!Esetleg tudnál mutatni 1-2 "művedet"? Kíváncsi lennék rá.
2013. márc. 28. 13:34
 8/16 A kérdező kommentje:
Sajnos ezen a gépen amin most vagyok nincsenek fent a képeim, de ha megjavítják a másikat mutatok párat. :)
2013. márc. 28. 13:41
 9/16 anonim ***** válasza:

Írtam privátot is de kifejtem itt is a véleményem:

én teljesen ugyanez vagyok

12 éves, sminkmániás, nekem is 3 fiókom van tele,a szüleimnek nincs vele semmi bajuk,sőt anya nagyon örül ha neki csinálok sminket

kedves kérdező: nem tudom hogy te hogy vagy vele de én a körmökkel is így vagyok, na meg persze a ruhákkal :-)

szerintem nem gáz, bár engem sokat piszkáltak/piszkálnak emiatt.

mellesleg én műkörmözök is(porci)

De nem magamnak hanem hanem ismerősnek, anyának

De nem két métereset, hanem szép szolidat

Én emellett szeretek szerepelni, ezért valószínű szinész szeretnék lenni, mert ebbe vannak ruhák, smink,szereplés

Én meg ezt érzem cikinek

Sok sikert a szépségápolási hobby-dhoz/munkádhoz majd később :-)

2013. márc. 28. 14:52
 10/16 anonim ***** válasza:
mivel suliba nem igazán sminkeled magad, és nem lettél beképzelt, mert ügyes vagy, és a szüleid se bánják, ezért teljesen rendben van, és engem is érdekelnének az eddigi munkáid :)
2013. márc. 29. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!