Ha 14 évesen sminkelem magam tönkreteszem a bőröm? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Csak bio termékeket használok, és amint hazaérek lemosom.
Ezeket szoktam használni:
szempillaspirál, szemceruza, bőrszínű szemhéjpúder. Aggódnom kellene a bőröm miatt, vagy ez nem vészes?
2012. febr. 12. 22:43
1/4 anonim válasza:
mi az értelme a bőr színű szemhéjpúdernak? magadat ezzel ,hogy tudod meg győzni? így 14 évesen ,biztosan el lehet öregedve a bőröd ,vagy talán tévedek!
2/4 anonim válasza:
Nem csak a smink teszi tönkre a bőrt. Maga a városi életmódunk is, a táplálkozási szokásaink, illetve az eltúlzott tisztálkodási szokásaink.
Ha nem egészségtelen anyagokat kensz magadra nap mint nap, akkor ez az én véleményem szerint belefér. Hiszen az emberek mindig is szerették díszíteni, festeni magukat. Miért kéne ettől most megfosztani magunkat? Csupán nem árt ésszel csinálni. :)
3/4 anonim válasza:
A púderek nagyon szárítják a bőrt. Én elég vad csaj voltam, kemény punk, folyton fekete volt a szemhélyam. Most 21 vagyok, max szemcerusát és szempillaspirált használok, viszont szarkalábaim vannak. Nem túl nagyok, de ott vannak. Édesanyámnak egy sincs.
4/4 anonim válasza:
szerintem nem lesz semmi bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!