Le merjem epilálni a kezemen a szőrt? Félek, hogy kicikiznének miatta :S
Figyelt kérdés
Elég fehér bőröm van és vékony gyenge sötét fekete a szőr a kezemen és eléggé látszik.De félek,hogyha leepilálnám akkor cikiznének miatta. :S2013. márc. 19. 22:59
1/3 anonim válasza:
fürdés után epiláld és kend be testápolóval (lehetőleg aloe verás vagy kamilással) hoyg ne pattogjon ki. az még jobb ha hétvégén csinálod így van ideje lenyugodni a bőrődnek..
hidd el ha ez miatt cikiznének akkor más miatt is cikiznének, az nem azért van mert epilálod a kezed, hanem azért mert nem kedvelnek.
megjegyz.: énis fehérbőrű vagyok nekem is sötét barna a szőrszálam, viszont elégé sűrű volt a karomon, így én epiláltam, mert engem jobban zavart a kezem mint az hogy mit szólnak a többiek..
2/3 anonim válasza:
Engem suliba sokat cikiztek a szőrös karom,lábam miatt,amikor elkezdtem szőrteleníteni mindenki észrevette és bizony voltak beszólások is.
3/3 anonim válasza:
Hadd cikizzenek. Le kell őket tojni. Epiláld, ha szeretnéd, mással meg ne foglalkozz. magadnak, és csakis magadnak kell megfelelned az életed során, nem pedig másoknak. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!