Hol szoktatok epilálni?
Figyelt kérdés
Azon gondolkodtam hogy veszek egy epilátort. Borotválkozni ugyebár zuhanyzás közben szoktam, de az epilátornál azt hiszem ez kizárva, mivel elektromos. Ti hol szoktátok? Hülye kérdés tudom, de esetleg leterítetek egy újságpapírt, hogy arra menjen a szőr, vagy hogy?2013. márc. 11. 14:05
1/2 anonim válasza:
Fürdőben csináltam régebben, kád szélén ülve befelé... de nekem nagyon nem jött be az epilálás mert nagyon lassú, ami azt jelenti hogy 1 óra/láb és így is sokat ott hagy, utána kell borotválni is, nagyon gáz, a gyanta sokkal jobb, gyorsabb is vele, na meg attól nem nő be a szőr mint az epilátortól.
2/2 anonim válasza:
Léteznek már vízben használható epilátorok is, nekem hagyományos van. Én olyan helyen szoktam epilálni, ahol utána könnyen össze tudom seperni a szőrt. Pl. a konyhában leülök egy székre a lábamat pedig felteszem egy másikra. A jó fényviszony sokat számít, mert jobban látod a szőrszálakat. Az epilálás sajnos tényleg kicsit hosszadalmas művelet, de nekem bejött, nekem kevésbé fáj, mint a gyanta, amit egyedül nem is tudnék megcsinálni. Én most akarok venni 40 csipeszes epilátort, amivel gyorsabbá lehet tenni az epilálást. (most 20 csipeszesem van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!