Ti borotválni szoktátok lent vagy epilálni?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy mit csináljak,melyik lenne a legjobb.Úgy szoktam hogy először ollóval levágok amennyit tudok ezt amúgy olvastam hogy ez így jó,és amennyit tudok azt epilálógéppel szedem le,ameddig nemfáj.A többit leborotválom.De utána már 1 nap után látszik hogy kezd nőni:( OLyan idegesítő.Mivel érhetném el hogy sokáig sima legyen?és valami kevésbé fájdalmasabb módszer.Esetleg tudtok ajánlani valami terméket.2013. jan. 21. 22:19
1/12 anonim válasza:
vágás és borotva,egyszer próbáltam epilálni de nem igazén jött be
2/12 A kérdező kommentje:
utána neked is piros?meg ha tapintod akkor már érződik?
2013. jan. 21. 22:22
3/12 anonim válasza:
Epilálni nem tudom lent.
Borotválni szoktak de teszek rá borotválkozás utáni krémet és akkor nincs vele gond.
4/12 anonim válasza:
én a felső részét epilálom, alul borotválom, ott már nagyon fáj
5/12 anonim válasza:
Borotválni utáltam,sokáig epiláltam,most végleges szőrtelenítésre járok.Ez a legjobb.
6/12 anonim válasza:
Borotválom hetente. Másnap már nő ki, de engem nem zavar a tüsi szőr... meg a páromat sem.
7/12 A kérdező kommentje:
Jó lenne ha sima lenne :D de olyan sose lesz a végleges szőrtelenítés az nagyon fáj ?
2013. jan. 21. 23:50
9/12 anonim válasza:
Borotválom. A kipirosodást meg teafaolajjal előzöm meg, attól nem is pattog ki.
10/12 anonim válasza:
És az intim gyanta? Ti próbáltátok már? Én most gondolkozom rajta, hogy kipróbálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!