Lányok ti a karotokat is szoktátok borotválni?
Figyelt kérdés
2012. dec. 25. 19:21
2/12 anonim válasza:
Én igen, nem durván szőrös egyébként, de én szebbnek találom így. És általában gyantázom.
3/12 anonim válasza:
igen vagy gyantázom. Nem bírom elviselni, ha szőrös a karom, az túl férfias szerintem
4/12 anonim válasza:
nekem nem látszik ott hogy szőrös, szóval nem lenne értelme :)
6/12 anonim válasza:
Nem,de nem is szabad borotvával nekiesni.Ha már leszedi az ember,akkor gyantával,vagy epilálással szedje le.
Több ismerősöm borotválta,és még csúnyább lett a keze,mint volt... erős és szúró lett a szőr,ami megböki a másikat hogy ha hozzád ér.Főleg úgy,hogy a borotválás után már a 2.nap kinőnek a szúrós végek...
10/12 anonim válasza:
Borotvával? Jesszus, dehogy. Szúrna és erősödne...az a francnak se hiányzik. De epilátorral leszedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!