Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A karotokat szoktátok borotválni?

A karotokat szoktátok borotválni?

Figyelt kérdés
2009. jún. 4. 20:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam mert ott szőke a szőr, fölösleges lenne.
2009. jún. 4. 20:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én igen. Részben már megbántam. Csúnya, fekete szőr volt rajta, aztán mostmár 2naponta borotválhatom.. De nemsoká átállok a gyantára.
2009. jún. 4. 20:28
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Csak azért kérdezem mert még nem rég borotválkoztam először. És nem tudom, hogy a karomat leborotváljam-e. :)
2009. jún. 4. 20:37
 4/9 anonim ***** válasza:
85%
Én nem szedem, engem nem zavar és még nem is szóltak érte:D
2009. jún. 4. 21:30
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
én epilálni szoktam, nekem úgy tetszik :)
2009. jún. 4. 21:38
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
oké, hogy egy nő lába ne legyen szőrös, na de hogy a karja sem. a nők nagy része nem borotválja, hidd el, mert fölösleges. volt pár osztáytársam, aki borotválta, de mindig láttam, h 2naponta nőtt ki nekik a sötét borosta. undorító. a pasikat se zavarja amúgy.
2009. jún. 5. 10:22
 7/9 anonim ***** válasza:
73%
igen
2009. jún. 5. 11:19
 8/9 anonim válasza:
48%

Nos... szerintem, ha nem zavar és nem nagyon erős, akkor ne tedd. Tényleg nincs abban semmi. (Egyébként sem borotvával érdemes nekiesni, mert az csak erősíti). Az viszont sztem teljesen érthető, hogy van, aki 'simán' szereti.. elvégre sokkal jobban látszik, mint mondjuk a lábad - személyes véleményem szerint.

(Én egyébként epilálom, bár sehol sincs erős szőrzetem, csak amolyan szőkés, pihe-puha, kiszedve vékony, mint a pókháló... mégis jobban érzem magam így)

2009. jún. 5. 12:40
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Akkor jobb ha békén hagyom :D
2009. jún. 5. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!