Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti miket szoktatok borotválni,...

Ti miket szoktatok borotválni, epilálni, krémezni, gyantázni? L

Figyelt kérdés
és milyen időközönként... (hónalj,has,láb,szemöldök,punci,fenék,mell,kar)

2013. jan. 19. 12:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Borotválom a teljes lábamat,karomat,hónaljamat,intim részt és a hasamat,fenekemet.Hogy milyen időközönként az változó.ilyenkor ritkán,nyáron gyakrabban.Bajuszom gyantáztatom,szemöldököm szedetem.
2013. jan. 19. 12:40
 2/7 anonim ***** válasza:

Kb. havonta hideg gyantával leszedem a bajszom, szemöldököt úgy szedem, ahogy nő, lábat epilálom 3 hetente. Hónaljam, puncim borotválom. Azt lehetne 3 naponta, de télen csak akkor csinálom, ha kedvem van, vagy már "bundás". Hasam, kezem, fenekem, mellem, combom nem szőrös.

28L

2013. jan. 19. 12:40
 3/7 anonim ***** válasza:

én a kezemet, a bajuszomat, a szemöldökömet a kozmetikusnál megcsináltatom, a lábamról csak nyáron szedetem le és az elején kozmetikussal és amikor már kezd visszanőni(kb 2-3 hét múlva) akkor borotva, mert a gyanta nem szedi le...

a hónaljamat borotválom és a bikinivonalamat hideg gyantacsíkkal :)

14/L

2013. jan. 19. 14:25
 4/7 anonim ***** válasza:

borotválni: hónalj és intim

gyanta és epilálás: láb,kar és bajusz

Amúgy tényleg sokkal simább és tovább tartós az eredmény ha gyanta,majd utána átepilálom amit nem vitt le szőrt.

2013. jan. 19. 14:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Borotválom: hónalj, intim, teljes láb.

Csipeszelem: szemöldök

2013. jan. 19. 14:41
 6/7 anonim ***** válasza:
én csak az arcom borotválom 1-2 hetente (21/f) meg ott lent néha rövidebbre vágom
2013. jan. 19. 14:51
 7/7 Penszy ***** válasza:
borotválom :láb,hónalj,intim,gyanta:kar,szemöldök,a bajuszom meg szőkíteni szoktam havonta
2013. jan. 19. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!