Piercing gyulladason mit segit a kamilla teas borogatas?
Figyelt kérdés
Be gyulladt a szemoldok piercingem es kenem sudocreammel es forro vizzbe teszek kamillat (nem filterest) es azzal martogatott zsebkendot teszek ra. mar joval kisseb a gyulladas ,de nem tudom hogy a kamillateas borogatastol vagy a sudocreamtol lett jobb,esetleg mind2 jatszik benne.2013. márc. 18. 18:38
1/4 anonim válasza:
Segíthet rajta a kamilla tea, de a betadine szerintem még jobb lenne.
2/4 A kérdező kommentje:
itt nem tok hozza juti
2013. márc. 19. 09:09
3/4 anonim válasza:
Hidrogén-peroxid, tetran együttes alkalmazása nekem nagyon bevált mind az 5 piercingemnél.
A Betadine is jó rá, csak nekem az úgy rémlik, hogy elszínezi a bőrt ideiglenesen, mivel jódos.
De, ha nincs hidrogén-peroxid, tetran, betadine, viszont van kéznél körömvirág krém, az is jó rá, mert a gyulladt bőr nagyon hamar kiszárad, és a körömvirág krém jó arra is, amellett, hogy enyhe gyulladáscsökkentő hatása is van. :)
4/4 A kérdező kommentje:
meg kerdem majd ezeket is :D egyebkent kamilla virag borogatas es sudocrem kombinaciotol sokat csokkent a gyulladas
2013. márc. 20. 08:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!