Nektek milyen természetes hajvilágosító vagy festékkoptató módszer vált be? Méz, kamilla, fahéj, stb?
Hallottam már olyanról, hogy ha mézet vízzel oldunk, kis mértékben hidrogén-peroxidot választ ki. állítólag ez a legdrasztikusabb a természetes világosítási módszerek közül. ki is próbáltam, de semmin nem változtatott...
nektek mi vált be? hallottam már kamilla teáról, fahéjas hajvilágosításról, de állítólag ezek nem olyan hatásosak, mint a mézes dolog, pedig nekem az sem vált be.
festett vörösesbarna hajam van, az eredeti színem világosabb szürkés-szőkés-barna (nem tudom jobban körülírni ezt a színt :D), hogy tudnám nagyjából visszakapni az eredeti színemet szőkítőpor és festékek nélkül?
Próbáld citromlével mosni :)
én is ugya így voltam,de én lenövesztettem.most nagyon menő,mert úgy néz ki mint a ma divatos ombre :)
szerencsére eredetileg nincs vörös pigment a hajamban! hát mindegy, majd nyáron a teszek rá olíva olajat és kiülök a napra pár órára, hátha világosít majd rajta...:)
eszméletlen zavar egyébként ez az ocsmány vöröses árnyalat :(
Festett hajat kicsivel könnyebb világosítani természetes úton (is), mint a festetlent.
Pl kamillával. A szálas teljesen jó, patikában olcsóbban kapsz.
Kávédarálóval őröld meg, keverd ki kb tejföl sűrűségűre, s dunsztold be a fejed 1-3 órára.
Viszont sokkal többet világosít a hajadon, ha aszkorbinsavat vagy összetört C-vitamint kikeversz hajbalzsammal vagy samponnal és azt kened a hajadra 1órára, vagy citromlevet fújsz/permetezel/kensz rá és kimész napozni.
Mind próbálva, nálam működtek. A hajad egyik sem fogja roncsolni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!