SOS! Jól csináltam a házi szőkítést? (részletek lent)
Figyelt kérdés
Megmostam a hajam, aztán a kamillás vizet ráöntöttem. Most úgy van turbánba, hogy kamilla tea illatú, és a kamillás víz csöpög a hajam végéről. Ki kell mosni vízzel ahajból? vagy ez most így száradjon meg? Most megszárítanám hajszárítóval. Már az első használatnál látszik az árnyalat világosodás? Köszi nagyon előre is.2013. márc. 7. 20:31
1/4 anonim válasza:
Ki kell mosni, viszont hatást akkor látsz csak ha alapból is szőke a hajad, barnából sose lesz szőke így.
2/4 A kérdező kommentje:
szőkés a hajam. szóval most ki kell hogy mossam. de akkor mi értelme? és vlahaol azt írták, hogy így hagyjuk megszáradni. akkor most mit tegyek?
2013. márc. 7. 20:45
3/4 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy hagynod kell így megszáradni. azért csöpögni ne hagyd, facsard ki.
4/4 anonim válasza:
NEEEEEEEEEEE!!! kifog hullani az összes hajad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!