Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nektek hány darab szempillaspi...

Nektek hány darab szempillaspirálotok van? Én úgy érzem kezdek fanatikus lenni :-)

Figyelt kérdés

Nekem összesen 7 db van, ebből 3 viszonylag régebbi, 4-et pedig az utóbbi 3 hétben vettem, ennyi idő alatt pedig ez elég sok szerintem :D (és még ha csak szempillaspirálokat vettem volna mindig, de neeeem)

Nem is tudok már mit kezdeni velük. Természetesen mindet kinyitottam, szóval féléven belül el kellene használnom őket, de valamiért úgy érzem, hogy szükségem van még 1-2re. :D

Szóval nektek mennyi van? Azért remélem lesz olyan is, aki engem bőven felülmúl. Barátnőim elvannak 2-3al is.

2013. márc. 13. 22:48
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Régebben sok volt, vagy 10 darab is de csak azért, mert próbálgattam, hogy melyika legjobb, ugyanis rövdi szempilláim vannak és olyan kellett ami dúsít és hosszabbít is. Most van 3 de az mind egyforma, mert akciós volt és vettem egyszerre kettőt, de ki bontva sincsenek, majd ha elfogy :)
2013. márc. 14. 17:49
 22/27 anonim ***** válasza:

Csak egy van. Nem veszek egyszerre többet, mert félek, hogy beszárad.

Jelenleg Astor Big & Beautiful Boom-t használok, előtte False Lash Look volt, az az örök kedvencem.

Minden napos használat mellett kb 5-6 hónapig elég egy, mikor látom, hogy kezd kifogyni, veszek egy újat.

Egyébként én is szőke vagyok, de hála az égnek (és a ricinusolajnak) hosszú, dús és sötétbarna pilláim vannak.

19/L

2013. márc. 14. 18:47
 23/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Azok közül amiket írtatok, nekem a Maybelline Illegal Length és a Maybelline Rocket Volum van meg. :D

2013. márc. 14. 19:20
 24/27 anonim ***** válasza:

Nekem most kettő van, amit használok is rendszeresen. A lovely curling up és az essence get big lashes vízálló spirál. Ezenkívül van még egy essence, annak nem tudom a nevét, de nem használom már, mert csomósodik és kezd beszáradni csak még nem dobtam ki. Hétvégén nézem át a sminkjeimet és dobom ki a lejárt vagy nem használt, nem jó minőségű, gagyi cuccokat. :D

Nekem nincs ilyen problémám, mert nem sok pénzem van, így aztán kétszer is meggondolom, hogy megvegyem-e ezt vagy azt a sminkterméket. :)

18/L

2013. márc. 14. 21:12
 25/27 anonim válasza:
Nekem 5 db van. 6 db volt de az beszáradt és ki kellett már dobnom :D én minden nap használom szóval nekem nagyjából rendesen el szoktak fogyni. :)
2013. márc. 15. 11:07
 26/27 anonim válasza:
nekem 4 van abból 3 fekete 1 pedig lila:D én tökre szeretem őket szinte mindegyiknek más a keféje és mindegyiknek más a 'tudása'. én nem tartom soknak, mert mindegyik mást tud.:)
2013. márc. 18. 17:38
 27/27 anonim ***** válasza:

Úúúúristen, mindegyiknek ugyanaz a dolga: szőrszálvastagítás és -hosszabbítás. Atya Isten, mi a francnak nyolc vagy tíz, elég egy-kettő ezekből! Ez már vásárlásmánia!!!!!!!!!!

Én amúgy csak egy Lemax colour-osat és egy Cien-t vettem. A Lemax-os már kifogyott, kidobtam; elkezdtem használni már a másikat! Nekem az olcsó, nem igazán márkásak jöttek be!

2018. máj. 17. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!