Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nektek hány darab szempillaspi...

Nektek hány darab szempillaspirálotok van? Én úgy érzem kezdek fanatikus lenni :-)

Figyelt kérdés

Nekem összesen 7 db van, ebből 3 viszonylag régebbi, 4-et pedig az utóbbi 3 hétben vettem, ennyi idő alatt pedig ez elég sok szerintem :D (és még ha csak szempillaspirálokat vettem volna mindig, de neeeem)

Nem is tudok már mit kezdeni velük. Természetesen mindet kinyitottam, szóval féléven belül el kellene használnom őket, de valamiért úgy érzem, hogy szükségem van még 1-2re. :D

Szóval nektek mennyi van? Azért remélem lesz olyan is, aki engem bőven felülmúl. Barátnőim elvannak 2-3al is.

2013. márc. 13. 22:48
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

4 van. Egy MF False Lash Effect Fusion, de ez majdnem üres, úgyhogy most ezt próbálom elhasználni. Van egy sima False Lash Effect, ezt csak kipróbáltam, úgyhogy tele van. Van egy új sárga Lovely, meg egy, amit már használok egy ideje. Én nem szoktam kidobni fél év után, csak ha beszárad vagy elfogy. Szerintem semmi baja sem lesz fél év után, én használtam már 3 évig is spirált, és soha nem volt szemproblémám, még kötőhártya gyulladásom sem volt életemben.

Nekem újabban az a taktikám a sminkcuccokkal, hogy próbálom elhasználni ami annyira nem vált be, amit egyáltalán nem szerettem azokat már kidobtam meg túladtam rajtuk. Meg próbálok nem venni addig újakat, amíg a meglévők ki nem fogynak szinte teljesen. Ez egész jól bevált eddig, már jól lecsökkentettem a kollekciómat. :)

2013. márc. 14. 10:36
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 3-4 van.elég fanatikus vagyok én is.mindennap spirálozok.kettöt használok egyszerre.
2013. márc. 14. 11:21
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
2 db szempillaspirálom van, nekem ennyi elég :)
2013. márc. 14. 12:01
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 4 darab van:

- Essence I love Extreme - ez a kedvencem, ár-érték arányban nagyon jó, brutál szép pillákat csinál

- MaxFactor Xperience - Ez már eléggé kifogyóban, szép természetesnek ható pillákat csinál, ezt is nagyon szeretem

- Maybelline Illegal Length - ez egy direkt hosszító spirál, tényleg jobban meghosszítja apillákat, mint a többi, ez is nagyon jó

- Maybelline Rocket - ez a legújabb szerzemény, akciósan vettem, mert sok jót hallottam/olvastam róla, ezzel is elégedett vagyok

+ van két ilyen noname, amiket ajándékba kaptam, ezeket nem használom, a többit viszont igen, felváltva :)

Nem tartom soknak, mivel ugye használom őket napi szinten, egy ideig viszont tuti nem veszek újat

(egyébként én hülyeségnek tartom ezt a féléves szavatosságot, egy év után sincsen semmi baja a spiráloknak, gondolom csak azért mondják a félévet, hogy dobd ki és vegyél még újabbat, nem kell mindennek bedőlni)

2013. márc. 14. 12:16
 15/27 anonim ***** válasza:

Még megvan az előző, végszükség esetére, meg mert nem egy helyen lakok. :D Szóval most van 2.

Egyszerre csak 1 van, többet nem veszek, pazarlás. 3 hónap után úgyis csere. Beszárad (jó, nem használhatatlanra, de már nem olyan úgyse), nem érzem higiénikusnak se annyira, stb. Én elvagyok vele, nem szeretem 8 rétegben felvinni, hogy természetellenes legyen, meg ilyen-olyan kombinációkban használni. :D

2013. márc. 14. 13:26
 16/27 anonim ***** válasza:
nekem is ont 7 darab van :D felváltva használom őket, de vannak kedvencek :)
2013. márc. 14. 14:00
 17/27 anonim ***** válasza:
Nekem kettő. Az egyiktől nagyon hosszúak és dúsak lesznek a szempilláim, azt használom a felső pillákra, a másik csak sima, fekete, nem nagyon hosszít, azt az alsókra.
2013. márc. 14. 14:35
 18/27 anonim ***** válasza:

Nekem 9 van

1fekete Avon Super Drama

1barna Avon Super Drama

1 fekete Avon nem tudom mi és lekopott

1 Avon Super Shock

1 fekete Catrice, sárga csomagolásos

1 fekete noname, jó sz.r

1 fekete Maybellin, ciklámen csomagolásos

1 fekete Essence, fekete-narancs csomagolásos

ééééés a főkedvencem, az Oriflame Wonder Lash Dramatize, nagyon imádom!!!!

Én veszem-veszem, ha kijön új, attól várok csodát, azért veszem meg, mert alapjáraton elég kicsi szempilláim vannak. Az Oriflame-mel elég szépen fel tudom turbózni, de biztos vagyok benne, hogy még fogok venni újabbakat.

2013. márc. 14. 15:58
 19/27 anonim ***** válasza:
Nekem 3 van, egy vízálló, egy sima fekete és egy, amit még ki se bontottam. Csak tartalékba van, ha a másik kifogyna, ami lassan elérkezik.
2013. márc. 14. 16:51
 20/27 anonim ***** válasza:

1. Maybelline One by one ebben már alig van

2. Maybelline Colossal Volume sárga

3. Valami avonos, de nagyon vacak nemigen használom

4. Essence I love extreme

5.6. Lovely curling pump up ebből kettő van, nagyon szeretem

7. Lovely Spectacular me, ezt most vettem és szintén nagyon szuper.

És most tervezem, hogy kipróbálok még egy Lovely spriált mert kettő már nagyon bejött. Úgyhogy én is szempillaspirál fan vagyok.

2013. márc. 14. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!