Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Kinek miből áll a napi vagy...

Kinek miből áll a napi vagy szolid smink? Kort írjatok légyszi!

Figyelt kérdés
2009. szept. 14. 16:26
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
77%

fekete szemceruzával v fekete tussal kihúzom a szemem, szempillaspirál, pattanásokra korrektor, kis púder és labello v szájfény

17/L

2009. szept. 14. 17:27
 12/38 anonim ***** válasza:
100%

Pattanásokra korrektor, fekete szemcerka, ennyi.

25/L

2009. szept. 14. 17:29
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

Változó...

Van olyan nap, hogy alapozó+szemcerka vagy tus+szempillaspirál+szájfény vagy Labello.

Van olyan nap, hogy alapozó+szemcerka vagy tus+szemhéjpúder+szempillaspirál+szájfény vagy Labello.

Kedv és időfüggő nálam minden.

19/L.

2009. szept. 14. 17:39
 14/38 anonim ***** válasza:
100%

Fekete szemceruza, szempillaspirál, labello : )

19/L

És neked?

2009. szept. 14. 17:53
 15/38 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

Egyébként azért érdekelt,mert én nagyon ritkán sminkelem magam!Ma nem volt első órám így volt időm és kicsit sminkeltem.A sminkem alapozóból(most elég csúnya az arcom),szempillaspirálból és szájfényből állt.Az egyik osztálytársam megkérdezte,hogy neked szempillaspirál+szájfény a napi sminked?Mondtam,hogy igen,mert ez pont elég ilyen korban ha már annyira akarjuk magunkat sminkelni!(: Erre csodálkozott,mert hogy a többiek alapozó,szemcerka,szempillaspirál van aki még púdert is használ.Mondtam h alapozót néha én is használok,de én nem teszem tönkre a bőröm ezzel.

Látom,hogy alig van 15év körül lány aki sminkeli magát!(:

Egyébként 14/L vagyok én is és ritkán sminkelek,mert még fölösleges(:

2009. szept. 14. 18:10
 16/38 anonim ***** válasza:
62%

Kevés hab állagú púder, pirosító (nem erősen), szempillaspirál mondjuk suliba nem mindig de ha megyek vmi fontosabb helyre, akkor szempillaspirál+ még néha szemhéjtus.

14/L

2009. szept. 14. 18:31
 17/38 anonim ***** válasza:
62%
szempilla spirál és szemcerka és néha még szemhéj púder és szájfény,rúzs mikor mihez van kedvem :) 15/L
2009. szept. 14. 18:56
 18/38 anonim ***** válasza:
77%

korrektor, szemceruza, szempillaspirál, szemhéjtus (alkalmanként), szájfény.

15/L

2009. szept. 14. 19:48
 19/38 anonim ***** válasza:
100%

lila vagy fekete szemceruza,néha halvány narancssárga(szinte bőrszínű)/barna/zöld szemhéjpúder (értelemszerűen olyan színeket válogatok össze amik passzolnak egymáshoz)

télen még szoktam labellot is használni

szempillaspirált sosem használok mert idegesít

alapozni nem szoktam mert leizzadom (ciki,de ez van)

pirosítóra nincs szükségem

a szájfényeket és rúzsokat lenyalogatom xD

15/L

2009. szept. 14. 19:55
 20/38 anonim ***** válasza:
70%

alapozó(ha épp picit csúnyább a bőröm akk rá még egy kevés púder),szemcerka,szempillaspirál

15/L

2009. szept. 14. 20:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!