Szerintetek ilyen szemhez milyen smink passzolna? Szolíd, iskolába is "hordható" smink.
Figyelt kérdés
Szerintetek ilyen szemhez milyen smink állna jól?
Ez megfelel?
A többi képen pedig én vagyok(menj tovább a nyilacskával!). Mi a véleményetek?
2010. nov. 16. 21:08
1/6 anonim válasza:
A smink jó, de a stílusodat még meg kellene találnod, engem nagyon emlékeztet egy énekesre. Legyen sajátod...:)
2/6 anonim válasza:
kozmetikusnál kérhetsz tartós szempillafestést, kevesebbet macerálod így majd a szempillát, nem kell naponta fel meg leszedni a festéket...
3/6 A kérdező kommentje:
köszi. melyik énekesre emlékeztetlek?
nem tudom kire gondolsz de az nem igazán én vagyok, mert azon a képen a barátnőm kifestett jól és beöltöztetett. csak tetszett a kép.
2010. nov. 16. 21:34
4/6 anonim válasza:
Kesha. :) De a smink jó amúgy, egyszerű, mégis kiemel.
5/6 A kérdező kommentje:
köszi:)
2010. nov. 17. 13:39
6/6 anonim válasza:
Igen, elég egy kis szájfény meg fekete szempillaspirál, nem kell a szemhéjpor meg az irkafirka tusok/ceruzák... Na meg az élénk rúzsoktól hánynom kell, kb mint valami madárfióka, olyan hatása van. Ha viszont nem szép a bőröd(pattis, anyajegyes, stb), akk egy kis alapozó nyugodtan mehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!