Szerintetek milyen smink passzolna nekem?
Figyelt kérdés
festettszoke hajam van..amúgy eredetileg eléég sotét barna..szemem is barna....
teszek egy kéépet:
nemkell kicikizni a kinéézetem..
2010. okt. 30. 11:10
1/12 anonim válasza:
szerintem szürke, fekete vagy barna füstös smink nagyon klassz lenne. szerintem szépvagy.(:
2/12 anonim válasza:
faja h ismerlek...:D:D:D:DxDXDxDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD
3/12 anonim válasza:
Tudom, hogy ez nem volt a kérdésben, de szerintem ne nagyon hordd így a hajad, mert magas homlokod van és így picit előnytelen. :) Fufruval egész más lesz az arcod, sminkelni is könnyebb lesz. :)
4/12 A kérdező kommentje:
van frufrum :D:D
2010. okt. 30. 11:52
5/12 A kérdező kommentje:
szuper h ismersz :D ki vagy he ? :D:D
amúgy szoktam cisnálni fustosen a szemem de máárt meguntam:)
2010. okt. 30. 11:53
6/12 A kérdező kommentje:
és köszi:)
2010. okt. 30. 11:53
7/12 anonim válasza:
nekem is szőke a hajam és barna a szemem :) én vagy szürkével húzom ki alul is meg felül is (alul csak halványan). Vagy kékkel és ezüsttel felül alul meg csak ezüsttel.(meg persze szempillaspirál) Nekem ezek teccenek a legjobban :)
8/12 anonim válasza:
Szőke, barna szemű lányoknak jól áll a fehér, bézs, ezüst, és a halvány rózsaszin. Ugye barna szemű vagy?
9/12 A kérdező kommentje:
igen,barna :)
ezüstel is szoktam:) de nemszerettem ..mert azthittem hogy csak kékszemuknek paszol:) mer ugye én szemem majdnem fekete annyira sotet barna:)
2010. okt. 30. 19:27
10/12 anonim válasza:
Nekem rajtad a cicás smink tetszene a leginkább...tussal egy gyönyörű (akár vastagabb) fekete csík kizárólag felülre, pici rózsás arcpír, az ajkaidon a pedig jó a szín ami a képen van. Nagyon különleges arcod van:)
még ha nem haragszol meg, ehelyett a fülbevaló helyett válassz valami mást, valami különlegeset: pl. ilyet: [link] ÉS EZ IS NAGYON JÓ ÁLLNA: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!