Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen a szolid smink?

Milyen a szolid smink?

Figyelt kérdés
Képet is linkelhetnétek!
2011. febr. 27. 14:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ami nem kirívó/feltűnő...?
2011. febr. 27. 14:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát, igazából, kinek, mi.

Nálam ez azt jelenti, hogy semmi alapozó, meg púder, hanem csak egy halvány szemhéjpúder, spirál, esetleg egy kis szemceruza, vagy tus, meg színtelen szájfény, bár én nem szoktam szájfényezni, mert nem viselem el, de tudom, hogy szép, ha van. :)

2011. febr. 27. 15:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Innen tudsz szemezgetni:

[link]

2011. febr. 27. 15:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem a szolid smink lényege, hogy eltakarja az apróbb hibákat és kiemelje a szépet.

Nálam a szolid smink annyit jelent, hogy korrektorral elfedem az apróbb bőrhibákat, pattanások nyomait, karikákat a szemem alatt. A szemhéjamra barnás, barackos árnyalatú szemhéjpúdert teszek és spirállal kiemelem a pilláimat. Esetleg fekete szemceruzát használok, vagy alul húzom ki vele a szemem, vagy felül a pilláim tövében és picit elsatírozom. Végül ajakápoló, vagy színtelen szájfény.

Ha a szempilláim tövében húzom ki feketével és úgy teszek egy kis barackor árnyalatú szemhéjpúdert a szemhéjamra szolidabb, mint ha alul húznám ki:)

15/L

2011. febr. 27. 17:55
 5/5 anonim ***** válasza:

[link]

Ez szolid

[link]

Ez meg a borzalmas és undorítóan sooookkkkk

2019. dec. 13. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!