Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek ez a smink szolíd?

Szerintetek ez a smink szolíd?

Figyelt kérdés

Szemceruza+szemtus+szempillaspirál (szemöldök alap hogy kiszedve:D)

Alapvetően nagyon szép bőröm van, egyszer sem volt pattanás rajta kb (SOSEM alapozóztam, nagyon alapozóellenes vagyok!) sem púdert, se semmi ilyet nem használok, csak ezt a hármat. Szerintetek ez sok vagy még belefér? Mert aggódok néha hogy esetleg ronda vagyok smink nélkül és a barátom ha meglát így akkor kikészül vagy nem tudom. Igaz h nagyon szeret, meg bizonygatja is, de én akkor is tartok tőle. Magamtól meg ezt így nem nagyon tudom eldönteni, kívülről nem látom magam :D

szóval szerintetek elmegy még ez a sminkmennyiség?

2010. aug. 8. 12:05
 1/6 anonim ***** válasza:
persze, én is ezeket használom csak szerintem erősebb sminket készítek vele mint te
2010. aug. 8. 12:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Talán a szemceruza nem kell.De ha jól áll és tettszik magadon akkor okés nem sok.És örülj neki,hogy soha nem kell alapozót használnod.Nem elleneznéd annyira,ha nem lenne olyan szép bőröd.
2010. aug. 8. 12:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a szemtus az nem szolíd. Nekem sose tetszett. A szemcerka+szempillaspirál elég. :)
2010. aug. 8. 12:24
 4/6 anonim ***** válasza:

szerintem tök jó h. ezeket használod, mert így legalább nem érzed kellemetlenül magad, akárhova elmehetsz ennyi sminkkel, nem fognak furán nézni meg semmi. és mégsem vakolod magad. teljesen jó :)

22L

2010. aug. 8. 12:31
 5/6 anonim ***** válasza:
szemceruza,tus,spiral..edes istenem..ez csak fel smink..ennyire terjed a sminktudomanyod..es igen booooorzasztoan sok...
2010. aug. 8. 22:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen
2019. máj. 31. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!