Milyen tapasztalataitok vannak a 2m-márkájú műkörömanyagokról?
Sosem építettem még műkörmöt, de szeretném kipróbálni, és lassan megtanulni, hogy készíthessek magamnak is, és a porcelánnal való építést egyszerűbbnek és gyorsabbnak találtam a videók alapján. De ezek a 2m (amit elírtam a címben....) zselés tapasztalataid nagyon megnyugtatóak, egyszer, ha zselézek majd, biztos kipróbálom.:)
Köszönöm a válaszaitokat!
.... a zselés vagyok. :D Valójában egyik sem egyszerű. Úgy gondolná az ember, hogy a porci igen, de állítólag nehezebb saját magadnak csinálni és ugyebár a por és liquid pontos keverése nagyon fontos, mert ha túl híg, elfolyik, lefolyik a sablonon, ha túl kevés a lötyi, akkor meg alakíthatatlan.
Először én is a porcelánt szerettem volna, de aztán valahogy a zselét tanultam meg. Egy rendes ecset is nagyon drága és félő, hogy tönkre is megy, mert pillanatok alatt bele tud kötni az anyag. Porcelán díszítéssel próbálkozom, de szerintem az sem egyszerű. Az előnye, hogy extrémebb formák készíthetőek vele. Mindkettőbe bele kell jönni sok-sok gyakorlással. :)
Bizony, pláne tanfolyam nélkül, elég nehéz és hosszadalmas lehet, de végül is, idő az van.:)
Nekem az a zselé negatívuma, hogy csak 9W-os lámpám van, és nincs kedvem várni vele 8-9 percet minden egyes alkalommal. Amúgy kipróbálnám a zselét, de egy tisztességes lámpa 15.000Ft.
Szívesen készítenék egyszer ékszereket porciból, az olyan szép.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!