Miért nem engedi? Nem neki fájna.
Figyelt kérdés
Anyám nem engedi, h még egy lyuk legyen a fülembe... Ordítozott velem, hogy nem lehet 2, amikor ezzel az 1gyel is baj van.
A baja az, hogy pici volt a lyuk, és vastag szárú fülbevalót raktam bele, ezért néha bedagadt és sebes lett. De mostmá semmi baja.. Szóval?
2013. febr. 21. 19:12
21/29 anonim válasza:
Hát igen még mindig jobb, mintha cigiznél meg drogoznál,csak éppen szerintem ez már a piercing kategória, amit ti csináltok. Nálam legalábbis a normális, a max 3 lyuk összesen a két fülben. Tehát, hogy a két rendes, meg egy plusz az egyiken. Arra még azt mondom, hogy az szép. Nővéremnek is így van, és szerintem jól áll neki. Akinek viszont temérdek fülbevalója van, az inkább már piercing kategória, és szerintem ezért tiltja neked anyukád is. Tudom én, hogy lényegében a fülbevaló piercing, de hát na, ilyen a társadalom, hogy a nőknél két piercing a fülben szép és csinos (kicsiknél aranyos katicás), annál több pedig már lázadás.
22/29 A kérdező kommentje:
Én nem is akarok 200 lyukat a fülembe. A jobb fülembe akarom ezt az "industrial" nevű pc-t, és a másikba csak simán egy plusz lyukat.
Azt, hogy a fültágítót nem engedte, örülök, mert már rég megbántam volna... De ez egyáltalán nem olyan dolog, amit ne lehetne visszacsinálni... A porcba szúrt lyuk azt hiszem összenő egy idő után, ha nincs benne semmi.
javítsatok ki ha rosszul tudom! :D
2013. márc. 20. 18:06
23/29 anonim válasza:
én is úgy tudom hogy összeforr a porcba. nemrég csináltattam hélixet és imádom:DD nem is akarom kivenni,de ha megunnám simán összeforrna szerintem.
24/29 anonim válasza:
hehehehe a kis 13 évesek osztják egymásnak az észt.:DDD
25/29 anonim válasza:
hehe egy kis 10 éves meg beszól,kiözben k*rvára nem 13 vagyok
26/29 anonim válasza:
a 72 és 77 %-os válaszadóra gondoltam :)
de gondolom te is max 14 lehetsz, ha így felkapod a vizet.
27/29 anonim válasza:
Szerintem hagyd a pics.ba.. Az industrial kiba.ttul meg fogod bánni.Beforr beforr de ottmarad a lyuk.Nem tudsz bele fülbevalót tenni, de meglátszik..Örülök h azt nem engedi.A másikra meg rá tudod beszélni.
28/29 A kérdező kommentje:
Nem :D semmit sem enged :D
2013. márc. 31. 12:33
29/29 anonim válasza:
akk meg hagyjad.. rráérsz még vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!