Miért nem engedi? Nem neki fájna.
Figyelt kérdés
Anyám nem engedi, h még egy lyuk legyen a fülembe... Ordítozott velem, hogy nem lehet 2, amikor ezzel az 1gyel is baj van.
A baja az, hogy pici volt a lyuk, és vastag szárú fülbevalót raktam bele, ezért néha bedagadt és sebes lett. De mostmá semmi baja.. Szóval?
2013. febr. 21. 19:12
11/29 anonim válasza:
Vannak ilyen szülők és én megértem őket... én anyumat addig piszkáltam, amíg 11 (!!) évesen meg nem engedte, hogy legyen a füleimben 3-2 lyuk. Bár visszagondolva 11 évesen tényleg túlzás volt, de nem bántam meg! Próbálkozz 1-2 év múlva, akkor hátha jobban beleegyezik!
13/L
12/29 A kérdező kommentje:
Remélem. Ő nem ért, mit jelentene nekem... :/
2013. febr. 22. 18:54
13/29 anonim válasza:
Normális helyen nem fognak neked industrialt csinálni ennyi idősen, máshol meg jól elrontják, hogy életed végéig deformált lesz a porc a füledben. Ez nem gyerekeknek van kitalálva.
14/29 A kérdező kommentje:
A westend tattoo &piercingben is csinálnak 16 alatt :)
2013. febr. 23. 14:49
15/29 anonim válasza:
Igen, azért írtam, hogy normális helyen nem szúrnak:).
16/29 anonim válasza:
en atboktem magamnak:DDDDDDD boktem magamnak harmat:)))
igy most van balba 3. jobba 2 alul, porcba 1 :) porcot lovettem! :D 13/L akkor meg 12 voltam.... :DDD
17/29 A kérdező kommentje:
Na, én magamnak még akkor sem szúrnám,ha Skrillex azt mondanà... :DD
2013. febr. 24. 00:00
18/29 anonim válasza:
Amíg anyukádtól kapod a pénzt a fülbevalókra, addig hadd szóljon már bele... annyira vicces, mikor 13 éves kislányok lázadoznak a szüleik ellen :D Jhaj.
19/29 anonim válasza:
még mindig jobb mintha cigiznének,piálnának vag drogoznának...
20/29 A kérdező kommentje:
A saját pénzemből veszem. És utlsó, az oszt. Társim fiatalabbak nálam, és cigiznek, meg tudatmódosítanak :D
2013. febr. 25. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!