Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Anyukám nem engedi, hogy...

Anyukám nem engedi, hogy tizennégy évesen színesek legyenek a karmaim. Hogy győzzem meg, hogy mégis?

Figyelt kérdés
gyermeteg kérdésnek tűnik, de néha olyan szíveesen felkennék egy, a ruhámhoz illő lakkot. tizennégy éves (lány, ne gondoljatok rosszra :D) vagyok. ennyi idősen azért már megengedhetné. hogy győzzem meg?

2012. máj. 6. 10:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mutasd meg neki hogy milyenre gondoltál. Szerintem 14 évesen rövid,pasztellszínű köröm simán mehet...a hosszú rikító köröm azonban még nem neked való...ha olyat akarsz. Vagy esetleg fesd ki színtelennel (azért szerintem nem szólna),aztán halvány rózsaszínnel..fokozatosan meg lehetne puhítani.
2012. máj. 6. 11:07
 2/12 A kérdező kommentje:
két fajtát enged: fehéret, és átlátszót, ami oké is. rikítót természetesen nem akarok, vettem türkizt és szürkéslilát, gyönyörű árnyalatok, de megtiltotta, hogy felkenjem őket. próbálkoznék halványabbakkal is, de pénzkidobás, mert tényleg nem enged. a fokozatosságot úgy hogy egyik nap átlátszó, egy hétre rá halványrózsaszín, a köv. héten már kicsit erősebb és így tovább? így gondoltad? :)
2012. máj. 6. 11:10
 3/12 anonim ***** válasza:
Csak lakkozásról van szó? Szerintem azt simán megengedhetné, nem műkörmöt akarsz, vagy egy kiló sminket az arcodra.
2012. máj. 6. 11:38
 4/12 A kérdező kommentje:
semmi ilyesmit nem szeretnék, csupán lakkozni. de nem engedi. :(
2012. máj. 6. 11:46
 5/12 anonim ***** válasza:

Igen úgy gondoltam ahogy írtad :)

Egyébként a türkiz körömlakk szerintem igencsak rikító...bár lehet én gondolok rosszra. Mindegy,úgy fokozatosan ahogy írtam/írtad szerintem jó lesz.

2012. máj. 6. 12:23
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a türkiz meg a fehér is elég feltűnő. Nem értem hogy miért enged fehéret, attól még a rózsaszín meg a francia manikűr is százszor különb.
2012. máj. 6. 12:44
 7/12 anonim ***** válasza:

hétvégére sem? Ő sem festi magát?

Szerintem mutasd be neki pár barátnődet, akik szintén lakkozzák a körmüket.

2012. máj. 6. 12:52
 8/12 halibel ***** válasza:
100%
Ha már fehéret enged, igazán nagy hülyeség a többit nem engedni... mondd el neki, hogy a fehér uolyan feltűnő, mint a többi...
2012. máj. 6. 13:08
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Talán a probléma azzal lehet, hogy karmaid vannak... :P

Én nem győzködtem ilyenben anyámat, kifestettem a körmömet, megjegyezte, hogy ronda, meg hogy lemoshatnám. Ezt csináljuk 10 éve. :D

Szerintem beszéld meg vele, hogy nyáron használhasd a lakkokat. Iskolába oké, tényleg nem okos dolog, sok helyen belekötnek a tanárok (vizsgára pl. én se megyek feltűnő körmökkel). Magyarázd el neki, hogy most vagy fiatal, kicsit nevetségesebb lesz, ha azután éled ki magad, hogy leléptél otthonról. Képzeljen el 40 évesen türkizkék körmökkel... az jobb lesz? :D

Ha nyárra megengedi, az alatt lehet, hogy simán hozzászokik.

Bár szerintem az élénk lakkokhoz vágd le a körmeid, hosszú körmön amúgy sem olyan jó általában, meg úgy már tényleg kicsit... vamposabb, mondjuk úgy. :D Mutass neki pár tiniújságot. Bár ha begyepesedett, aki fiatal korában is divatkerülő fajta volt, akkor állhatsz a fejed tetejére is, akkor sem fogja megengedni. Marad a lázadás. Mit csinál veled, levágja a kezed, hogy ki ne festhesd?

2012. máj. 6. 14:02
 10/12 anonim válasza:
53%

Szegenykem! Azt is probaltad mar hogy "mindenki kifesti es nem feketet akarok" Legysziiiiiii!

Es szerintem is siman megengedhetne! meg 11 evesek is festik a kormuket! nekem is volt fekete es 13 vagyok!

na mindegy is sok szerencset!;)

2012. máj. 7. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!