Anyukám nem engedi, hogy tizennégy évesen színesek legyenek a karmaim. Hogy győzzem meg, hogy mégis?
Igen úgy gondoltam ahogy írtad :)
Egyébként a türkiz körömlakk szerintem igencsak rikító...bár lehet én gondolok rosszra. Mindegy,úgy fokozatosan ahogy írtam/írtad szerintem jó lesz.
hétvégére sem? Ő sem festi magát?
Szerintem mutasd be neki pár barátnődet, akik szintén lakkozzák a körmüket.
Talán a probléma azzal lehet, hogy karmaid vannak... :P
Én nem győzködtem ilyenben anyámat, kifestettem a körmömet, megjegyezte, hogy ronda, meg hogy lemoshatnám. Ezt csináljuk 10 éve. :D
Szerintem beszéld meg vele, hogy nyáron használhasd a lakkokat. Iskolába oké, tényleg nem okos dolog, sok helyen belekötnek a tanárok (vizsgára pl. én se megyek feltűnő körmökkel). Magyarázd el neki, hogy most vagy fiatal, kicsit nevetségesebb lesz, ha azután éled ki magad, hogy leléptél otthonról. Képzeljen el 40 évesen türkizkék körmökkel... az jobb lesz? :D
Ha nyárra megengedi, az alatt lehet, hogy simán hozzászokik.
Bár szerintem az élénk lakkokhoz vágd le a körmeid, hosszú körmön amúgy sem olyan jó általában, meg úgy már tényleg kicsit... vamposabb, mondjuk úgy. :D Mutass neki pár tiniújságot. Bár ha begyepesedett, aki fiatal korában is divatkerülő fajta volt, akkor állhatsz a fejed tetejére is, akkor sem fogja megengedni. Marad a lázadás. Mit csinál veled, levágja a kezed, hogy ki ne festhesd?
Szegenykem! Azt is probaltad mar hogy "mindenki kifesti es nem feketet akarok" Legysziiiiiii!
Es szerintem is siman megengedhetne! meg 11 evesek is festik a kormuket! nekem is volt fekete es 13 vagyok!
na mindegy is sok szerencset!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!