Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fontos hogy a smink cuccaim...

Fontos hogy a smink cuccaim márkásak legyenek?

Figyelt kérdés
2010. szept. 11. 15:52
 1/7 anonim ***** válasza:
magamból kiindulva igen. régen csak olcsó noname cuccokat használtam, aztán ahogy több pénzem lett áttértem a márkás jó minőségű cuccokra. ég és föld a különbség. sokkal szebb sminket lehet készíteni velük, tartósabbak, a bőröm is szebb. én amondó vagyok most már,hogy inkább kiadok többet egy jóminőségű sminkre, alapozóra mint keveset egy silányra.
2010. szept. 11. 16:01
 2/7 anonim ***** válasza:

ha nem akarsz kiutest,allergiat,piros foltokat,es tartos,jo minosegu sminket akrsz,akkor ne az aluljaroban vedd meg.

nem feltetlenul kell a legdragabb, rimmel,miss sporty, dm sajat (mely allatkiserlet mentes is!)olcso, maybelline kozepkategora, nekem a m.a.c. mar draga...

2010. szept. 11. 16:01
 3/7 anonim ***** válasza:
ja, legalabb az alapozo es a szemspiral jo (nagyon jo) minosegu legyen,de a tobbinel se art...
2010. szept. 11. 16:03
 4/7 anonim válasza:
Szerintem fontos hogy jó minőségű legyen, mert a minőségű smink tartósabb, mint egy olcsó, ami 1 - 2 óra után lekopik. Ez szempillaspirálnál is fontos, mert osztálytársamnak, az első óra után az egész lejön, és olyan mintha bevertek volna neki
2010. szept. 11. 16:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Egy középkategóriás készlettel már mész valamire, és nem kell attól félned, hogy begyullad a szemed, vagy hasonló dolgok. Viszont ha nyitott szemel jársz, és keresed az akciókat, akkor nagyon jó termékekhez juthatsz olcsón.hamisítványt Ne vegyél, mert a minősége nem megfelelő, és ki tudja mit raktak bele. szóval nem a márka, hanem a minőség számít.az essence is lehet jobb, mint egy astor...
2010. szept. 11. 17:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Attól függ. Van kevésbbé márkásból is olyan, amit sminkesek is használnak, mert annyira jó és tartós (pl miss rose).

De azért a legtöbbször tényleg rosszabb minőségűek az olcsóbbak. Szóval ha nagyon nagy türelemmel kiválogatod, vagy ismersz sminkest, akinek nagy tapasztalata van, akkor olcsó cuccokból is össze lehet állítani akár profi készletet is (csak az ecseteken nem szabad spórolni), de ha annyira nem vagy otthon a témában, akkor jobb a márkás.

Meg lehet kísérletezni, nekem van ilyen is olyan is. Pl márkásak közül az astort nem ajánlom, drága és sz@r, szóval abszolút megéri...

2010. szept. 11. 21:22
 7/7 A kérdező kommentje:
milyen fajta alapozót ajánlotok ami nem olyan drága de jófajta?
2010. szept. 12. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!