Van itt valaki, akinek Daith, vagy Rook, vagy akár Anti-Tragus fülpiercingje van?
Szia! Nekem sima tragus pc-m van, azt imádom, és nagyon gondolkozok, hogy a másik fülembe is tetessek valamit, ami különleges. Az anti tragus nekem nem nézne ki jól, mert 3 sima fülbevalóm van, és ahogy néztem, nem férne oda melléjük. Vagyis szerintem az úgy néz ki jól, ha nincs mellette sima fülbevaló. A daith nekem nem annyira jön be, mert én nem szeretem a karika ékszert (nem tudom miért). A rook a legjobb szerintem, az nagyon királyul néz ki, és jó helyen is van. Nekem az egy egyik "jelöltem", a másik pedig a forward helix.
Amúgy szerintem a szúrás nem fáj jobban, mint akármelyik fül piercing esetén. Nekem a tragust fagyasztósprayvel érzéstelenítették, nem éreztem semmit, szerintem ezeket is lehet ugyanúgy. A gyógyulás körülményesebb inkább, az biztosan hónapokig eltart, de ez engem nem tart vissza :)
Ha megcsináltattad valamelyiket, írj majd, nagyon kíváncsi vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!