Ha van egy tragus piercingem, akkor ez gond lehet?
egyszerű: talpas ékszert kell bele rakni és nincs gond.
nekem talpas ékszer van tragusként a fülemben, zenét simán tudok hallgatni vele, nem akadályoz, sőt a fülhallgatóm ilyen bedugód fajta.
Nekem december közepén lett, és elég nagy (vagyis hosszú inkább) ékszer került bele, így nem fér bele a fülembe a fülhallgató. Nem tudom mikor lehet majd kicserélni, de még gyógyul, szóval gondolom addig nem.
Így szerintem 2 hónapig legalább nem hallgatok zenét fülhallgatóval.
Nekem mindkét oldalon van tragus piercingem és nem zavar. Fülhallgatóban is van kétféle, van az a teljesen bedugós (nemtom a nevét), az puha és kényelmes, de a telefonom headset-e már nem ilyen, de azt is be tudom dugni.
Hajlított ékszer van bent, ráadásul mindkét végén golyó van, még sincs gondom a zenehallgatással.
Szerintem ez anatómiai dolog, kinek milyen a füle. Nem tudhatom, hogy neked mennyi hely marad. :)
Az első két hétben meg volt dagadva a porc, akkor elég kényelmetlen és fájdalmas a fülhallgatót betenni. De utána nem gond.
kérdező: én is ilyen vagyok, de mint írtam: nekem talpas ékszer van benn és olyan fülhallagtóm van, mint amit az utolsó válaszadó linkelt és nem okoz így problémát a zenehallgatásban.
az első 2hétben kell majd megszoknod, de utána nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!