Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 4 Napja van ajak piercingem...

4 Napja van ajak piercingem (szépségpötty) és ma reggel mikor felkeltem vérzett:S lehet valami gond van vele . Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2010. aug. 27. 09:26
 1/7 anonim ***** válasza:
71%

Szepsegpötty, b++ lefordulok a szekröl. :))))))

Több mint valoszinü alvas közben beakadt es felsertetted mert 4 nap alatt nem nagyon gyogyul be. :S

2010. aug. 27. 09:37
 2/7 A kérdező kommentje:
hÁT ENNYIT A NORMÁLIS EMBEREKRŐL xD..
2010. aug. 27. 10:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Hallod kislany, megkaptad a normalis valaszodat is es az anyazast melözd mert lehet idösebbek az en gyermekeim mint te kislany. Am ha az en gyermekeim raknanak magukba ilyen vasakat kiveve fül tuti sajat kezemmel tepnem ki aztan johetnenek a gyermekvedelmisek. XD
2010. aug. 27. 10:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Söt töllem kaptad az egyetlen valasz a kerdesedre. :S
2010. aug. 27. 10:15
 5/7 A kérdező kommentje:
Inkább várnék a normális válaszra minthogy ilyeneket olvasasak....
2010. aug. 27. 10:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia

Különösebb gondot nem okoz h vérzett előfordul. Ápold tovább ahogy eddig míg meg nem gyógyul. A helyedben nézegetném az ajak belső részén a lyukat h-h gyógyul.

2010. aug. 27. 10:41
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Na eröt vettem magmamon es kiegeszitem egy "NORMALIS" valsszal az ediggi valaszom.

Szoval 4 nap mint mondottam nem eleg hogy begyogyuljon foleg hogy nem is szelözik a seb mivel el van fedve a piercingel. Arra meg kell varni egy par hetet. Amit tudok ajanlani: neha oxigenes vizzel öblögesd le, felkeleskor a reggeli nyallal, mielött meg barmit is ennel vagy innal vagy netan fogat mosnal, kicsit kend be, kicsit undorito de szerintem hatasos. Lefekves elött egy kis sebtapasszal ragazd le hogy ne tudjon beakadni semmibe.

Igy mar megfelel kislanyka?? :D

2010. aug. 27. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!