4 Napja van ajak piercingem (szépségpötty) és ma reggel mikor felkeltem vérzett:S lehet valami gond van vele . Mit tegyek?
Szepsegpötty, b++ lefordulok a szekröl. :))))))
Több mint valoszinü alvas közben beakadt es felsertetted mert 4 nap alatt nem nagyon gyogyul be. :S
Szia
Különösebb gondot nem okoz h vérzett előfordul. Ápold tovább ahogy eddig míg meg nem gyógyul. A helyedben nézegetném az ajak belső részén a lyukat h-h gyógyul.
Na eröt vettem magmamon es kiegeszitem egy "NORMALIS" valsszal az ediggi valaszom.
Szoval 4 nap mint mondottam nem eleg hogy begyogyuljon foleg hogy nem is szelözik a seb mivel el van fedve a piercingel. Arra meg kell varni egy par hetet. Amit tudok ajanlani: neha oxigenes vizzel öblögesd le, felkeleskor a reggeli nyallal, mielött meg barmit is ennel vagy innal vagy netan fogat mosnal, kicsit kend be, kicsit undorito de szerintem hatasos. Lefekves elött egy kis sebtapasszal ragazd le hogy ne tudjon beakadni semmibe.
Igy mar megfelel kislanyka?? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!