Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért nem jön meg? Ma van a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jön meg? Ma van a ciklusom 28. napja, és már fájt reggel a hasam, de nem jött meg. Lehet gond?

Figyelt kérdés
2010. júl. 12. 13:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha csak ennyit irsz le akkor honnan az uristenből tudjuk hogy lehet e baj. Ird már le hogy szexeltél e védekeztél e stb. öcsém... -.-
2010. júl. 12. 13:29
 2/9 A kérdező kommentje:
igen, védekeztem, gondoltam, h ez alap.. :) habár igaz, h csak gumival, és ezért se értem, h miért késik.. vagyis nem késik, de az előző 25.-26. napra jött meg.
2010. júl. 12. 13:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha már legalább 1-2 hete késik,akkor csinálj tesztet.Mondjuk gumi mellett kicsi az esélye,hogy terhes vagy,de lehetett lyukas a gumi
2010. júl. 12. 13:47
 4/9 anonim ***** válasza:

valószínű nem pontos még a ciklusod, lehet 28, 25, de 32 nap is ! Mindig 28 napos volt ? vagy csak néha ?

ne idegeskedj, ha védekeztetek meg fog jönni, de ha izgulsz annál később fog megjönni !

2010. júl. 12. 13:47
 5/9 A kérdező kommentje:
3 hónapja hagytam abba a fogamzasgatlot, de az előző 2 ciklusban először 25, majd 26 napra jött meg.. most meg már, ha ma nem jön meg, az késésnek számit.. és az nem jó. a gumi meg nem lehetett lyukas, azt észrevettuk volna.
2010. júl. 12. 13:49
 6/9 anonim ***** válasza:

jaj, ezt is leírhattad volna már hamarabb ! ha most hagytad nemrég abba, akkor még kell egy kis idő, míg beáll a ciklusod, nem fog a fog.abbahagyása után azonnal beállni, kell még egy pár hónap !

ha használtatok gumit, ne aggódj !

2010. júl. 12. 17:25
 7/9 A kérdező kommentje:
amugy megjött már.. de nem vérzek ugy, ahogy kellene. talán majd holnap. előtte se volt vmi rendszeres, de nem volt jellemzp, h 28. napra jön meg..
2010. júl. 12. 18:20
 8/9 anonim válasza:
Megjött, de elromlott a kapucsengő és hiába csöngetett, nem szóltál vissza. Levelet is küldött, hogy jönne, de a posta elkeverte. Magyarországon nehezen jön meg bármi is, pl. a fizetésemet sem kaptam meg, pedig már nagyon várom. Válts országot, de szólj neki, hogy nehogy máshova jöjjön.
2010. júl. 25. 17:10
 9/9 anonim válasza:
Ha nem vérzel eléggé, az azért van, mert megjött, de nem a torkodat vágta el, hanem csak orrba vágott és csak kevés vér folyt ki, mert korábban eltört a keze és nem tud nagyot ütni. Ha többet szeretnél vérezni, akkor irány a véradás! Így másokon is segíthetsz.
2010. júl. 25. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!