Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi lett a számmal? Piercingem...

Mi lett a számmal? Piercingem van már vagy 1 fél éve, de most valami furcsa fehéres vmi keletkezett az ajkamba belül és eléggé fáj. Eddig nem vt nemi gond a piercingel. Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
elöször tüske alaku vt a szám,ba de az nagyon lekoptatta a fogamnál az inyt. most pedig karika vt benne de vmi van mert a belsö ajkamnál fehér vmi van rajta elég csuny és be van dagadva kissé. kivettem és 3ora mulva probáltam barakni de most be se tudom rajni mintha öszefort vna egy kissé v vmi. most mit tegyek?hagyam öszeforrni? nincs mi krém rá esetleg? vagy netán fémérzékeny vok?ert eddig müanyag vt nem rég ota van fém benne
2008. nov. 10. 13:11
 1/1 anonim ***** válasza:
Sztem csak egy afta. Az szokott fehér lenni. Úgy néz ki mint egy begyulladt pattanás. Piros, púpos és fehér a közepe? Ilyen előfordul azokkal is akiknek nincs piercingje. Kb 3 napig tart és elmúlik.
2008. nov. 10. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!