Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A tragus piercing szúrása...

A tragus piercing szúrása mennyire fájt nektek?

Figyelt kérdés
Úgy gondolom, hogy mivel a porcba szúrják, eléggé fájdalmas lehet. Összehasonlítva köldök- és orrpiercinggel, ezekhez képest mennyire fáj?

2013. jan. 3. 19:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
nekem az orromba ki*aszottul fájt míg másnak nem,de ha nagyon szeretnél egy olyan pc akkor ne hátrálj meg azért mert fáj=)ki fogod bírni=)=)
2013. jan. 3. 20:38
 2/16 anonim ***** válasza:

szerintem nem vészes, simán bírható, nekem a gyógyuulásával sem volt semmi gondom.

mondjuk szerintem (van tragusom, és orrpiercingem is) orrba fáj a legkevésbé.

2013. jan. 3. 20:41
 3/16 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem van orrpiercingem és tragus piercingem is. Az orrpiercingnél lidokainnal érzéstelenítettek előtte, egészen minimálisan fájt, 1-2 nap alatt begyógyult. A tragust pedig fagyasztóspray-vel, nem hazudok semmit nem éreztem belőle. Most kb. 2 hetes, szerintem már majdnem teljesen meggyógyult, nem fáj, már észre sem veszem ha rajta alszok.

Sok sikert :)

2013. jan. 3. 21:32
 4/16 anonim ***** válasza:

Nekem mindkét oldalon van tragus piercingem. Érzéstelenítés nélkül szúrták. Az egyik oldalon csak kellemetlen volt, a másikon fájt. A gyógyulási idő is eltérő volt, egyébként mindenkinél úgy van, hogy az egyik oldal érzékenyebb.

Nem olyan rossz, mint hinnéd, inkább kellemetlen, mint fájdalmas. Csak addig rossz, míg beteszi az ékszert, aztán amikor bent van már nem fáj.

Nincs se köldök, se orr piercingem, szóval összehasonlítani nem tudom.

2013. jan. 5. 16:34
 5/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Nagyon hasznosakat írtatok!:)

Az orr-pc nekem is csak addig fájt, míg berakta az ékszert.

Kedves utolsó válaszoló! Hát te nem vagy semmi! Érzéstelenítés nélkül?!:D (Néztem videókat szúrás közben, senkinek nem mutatják az arcát, de ha mégis, akkor vicsorog... Ez elég ijesztő.)

Milyen szárhosszúságú talpas ékszert hordotok? 8 vagy 10mm-eset?

2013. jan. 7. 18:19
 6/16 A kérdező kommentje:

Kedves harmadik válaszoló!

Hol csináltattad? Ha Pesten, szabad megkérdeznem, hogy mennyibe került?

2013. jan. 7. 18:26
 7/16 anonim ***** válasza:

4-es vagyok: nem is gondoltam rá akkoriban hogy lehet érzésteleníteni, mert úgy tudtam, hogy porcon nem hat az érzéstelenítő. Amit a hármas válaszoló írt, a fagyasztóspray, azt nem is ismerem.

Amúgy az egyik fülembe tényleg nem fájt a tragus szúrás, csak kellemetlenül feszített, amíg be nem tette az ékszert és csak a tű volt bent. Meg hát hallottam ahogy átmegy a tű a porcon, ami elég "érdekes" érzés, és ezért biztos én is bevágtam egy grimaszt. :)

A másik oldalon fájt egy kicsit, de az az oldal nekem amúgy is érzékenyebb.

Nem egyszerre csináltattam ám a kettőt, hanem pár hónap különbséggel. :)

2013. jan. 7. 19:02
 8/16 anonim ***** válasza:
89%
3. vagyok. Én Debrecenben csináltattam, itt 3500 Ft volt a szúrás és 2000 Ft az ékszer. Azt nem tudom, hogy milyen hosszúságú, de elég nagyot tett bele, hogy ha megdagadna a szúrás után, akkor ne legyen gond. A héten megyek majd kicseréltetni ha lehet, mert zavar már, hogy ilyen nagy.
2013. jan. 7. 19:03
 9/16 anonim ***** válasza:

Ja, és nekem hajlított ékszer van mindkét oldalon, a szár hosszát igazából nem tudom.

Nem én választottam, hanem a piercer. Ránézett a fülemre és már tudta milyen méret való bele. :) Vagyis ugyebár nekem bioplast szár van bent, azt vágta méretre. Igen ügyes volt, mert szemmértékre eltalálta a jó méretet. :)

A mérettel nem is kell törődnöd, mert a szalonban a te füledhez valót adják úgyis. A golyót meg úgyis te választod. :)

2013. jan. 7. 19:07
 10/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm az újabb válaszaitokat!:)

Én most ,,olcsóba" szeretném megpróbálni, hogy vennék az Apacsban egy talpasat, és azt rakatnám be.

Sajnos Debrecen messze van (pedig milyen jó hely.).

Hát ha megcsináltatom (első vizsgaidőszakom túlélésének ünnepére), elmesélem nektek!:)

2013. jan. 7. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!