Nem értem az ilyet. (? )
Figyelt kérdés
Múltkor ráírtam egy piercinges csávóra és megkérdeztem hogy mennyiért szúr mellb. piercinget,megnézte a levelet és letörölt az ismerősei közül és még csak rá se tudok írni h ugyan mi baj van?....tudom hogy nem szeretik a tetoválok meg a piercingesek hogy az árakról kérdezik de had tudjam már mennyi pénzt vigyek vagy mennyit gyűjtsek mert nem vagyok milliomos h csak úgy zsebre vágjak annyi pénzt amennyit akarok...és nem ezaz első eset nálam..meg másnak is voltak ilyesmi panaszai..most akkor mi baj van???#piercing #gábor piercing
2013. jan. 3. 16:31
1/8 anonim válasza:
Vannak balfék emberek. Törődj bele. Keress másik piercingest,aki normális.:D
2/8 anonim válasza:
Gondolom mindig mindenki ezt kérdezgeti tőle és unja már.
3/8 A kérdező kommentje:
de hát jó h megkérdezem=Dcsak nem megyek úgy el hogy nem tudom mennyibe kerül=D
2013. jan. 3. 16:37
4/8 anonim válasza:
hát ha mondjuk kiírja valahová akkor nézd meg
5/8 A kérdező kommentje:
nem írta ki,de mind1 csupán kíváncsi voltam mi is a baj vagy esetleg belinkelhetem az adatlapját ha érdeke valakit....
2013. jan. 3. 20:26
6/8 anonim válasza:
Furcsa, hogy ilyen látványosan hátat fordított. Fiú/lány vagy?
7/8 anonim válasza:
Én személyesen szoktam az árat megbeszélni, volt, hogy e-mailben kérdeztem és azt a választ kaptam, hogy menjek be, személyesen megbeszéljük. (persze nálam más a helyzet mert törzsvendég vagyok, kapom a kedvezményeket a szúrásokra :P)
Lehet neked is személyesen kellene érdeklődnöd, úgy legalább látod, hogy valóban egy tapló alak - és akkor nem szúratsz nála - vagy pedig alapból normális csak valamiért nem vett komolyan.
Nem muszáj azonnal szúratni ha bemész, megmondod hogy csak érdeklődni jöttél, és ha megfelel az ár megkérded, hogy nem lehetne-e azonnal beszúrni. :)
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!