A videóban a lánynak műszempillája van? Vagy ha nem milyen spirált használhat, ami ilyen jó?
http://www.youtube.com/watch?v=PPcvboJrcMM - videó
Ha műszempilla, akkor melyik fajta lehet? És hol és kb mennyiért csináltathatnék?
Ha spirál akkor milyen márka?
(ne az előadásról írjatok lécci, hanem a kérdésről!!köszi:)
Szia.
Szerintem nem mű a pillája. Én a maybelline XXL kétvégű spirált használom és akkorák lesznek a pilláim, hogy mindenki megkérdezi, hogy mű e. Az a titka a 2 végű spiráloknak, hogy a fehérrel nem csak 1x kell kihúzni, hanem 3-4x és minden kihúzás után várni kell egy kicsit, hogy száradjon. Nekem alapból olyan kicsik a pilláim, hogy alig lehet megfogni őket, a sminkelés után pedig a szemöldökömig érnek, szóval elég látványos. Réka
Szerintem szalankent van felrakva a muszempillaja es csak oldalt van.
Viszont egy Clinique High Impact Spiralt hasznalok es mindenki megkerdezi,h muszempillam van-e, annyira hosszu es dus lesz tole.
Egyertelmuen mu.
Hasznaltam a ketvegu spiralt is, igaz, hogy nem huztam at 3x4x a feherrel csak 1x2x mert olyan hulyen nez ki mikor brutal vastag. Szerintem.
A Clinique spiral meg egyertelmu kedvenc. Bar en azzal is csak 2x huzom at. Nagyon jo, nem lesz tole panda effekted, nem folyik el, de nekem az sem ad brutal pillakat.
3 fele mupillarol tudok.
Van a 3d, amit kozmetikus rak fel a sajat szempillaidra.
Van a tincses, amit te is fel tudsz rakni.
Van a soros. A kozmetikusom erre azt mondta hogy "elavult" :D de en szeretem :P Konnyen, gyorsan fel lehet rakni.
Nem is kell erosen sminkelni a muszempillakhoz. Csak tussal vagy ceruzaval vastagabb vonalat kell huzni, hogy ne logjon ki a lolab.
Mostanaban ezt szoktam hasznalni:
Nem olyan feltuno es nagyon szepen fel lehet rakni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!