Szőrtelenítő krémet használhat férfi az arcára?
vagy az gyenge ahhoz? megborotválkozom, és délután már borostás vagyok... 19 éves vagyok és zavar... majd idősebb koromban lehet h. tetszeni fog, de most nem tetszik.
hogy lehetne elérni, hogy ne kelljen ilyen sűrűn borotválkoznom?
Háát használni lehet, (mások intim testrészeket szőrtelenítenek vele), de nem hatásosabb, mint a borotva. Kb 20 percet rajta kell hagyni, a ráírt 3 perc sz@rt sem ér. Szemre, szájra, orrnyálkahártyákra vigyázni!
Esetleg ha kibírod a fájdalmat, próbáld meg epilálni v. gyantázni. E téren nincsenek tapasztalataim, de vki biztos segít...
áh gyanta letépné az arcbőrömet is
epillálni meg ilyen sűrű és erős szőrt.. hááát :S
Ne használd! Szerintem lemarja a bőröd!
Intim testrészre sem szabadna!
van gyanta az arcra. hideggyanta, nem anniyra fáj és nem hagy sebeket maga után:) nekme bevállt a bajuszomhoz és a szemöldökömhöz
16/l
1. Szőrtelenítő krémet eleve nem lehet használni arcon , még nőknek se.
2. Meg tényleg túl gyenge lenne hozzá a krém.
Szerintem ha eddig ugyanazokat a borotválkozáshoz szükséges kellékeket használtad , próbálj ki másikat. Mondjuk a borotva zselét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!